MİDYAT'TA BAŞARILI İŞÇİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2022 - 18:14, Güncelleme: 12.01.2022 - 18:14
 

MİDYAT'TA BAŞARILI İŞÇİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

​​​​​​​Midyat Belediyesi'nde başarılı emektar personeller Başkan Veysi Şahin tarafından ödüllendirildi.
Midyat'ta toplumun her kesiminde olduğu kadar belediye personelleri ile mümkün olduğu kadar bir araya gelerek ortak paydada buluşmaya özen gösteren Başkan Veysi Şahin, başarılı personellerini ödüllendirdi. İşçi dostu başkan olarak anılan Başkan Şahin, başarılı personellere kendisi bizzat teşekkür belgelerini vererek emeklerinden dolayı teşekkür etti. Konu ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Şahin, "Belediyemiz bünyesinde çalışarak, Mesai mefhumu gözetmeksizin kendilerine verilen her türlü vazifeyi gayret, azim ve sevgiyle başarılı bir şekilde yerine getiren çalışma arkadaşlarımızdan Sayın Bahattin İşler ve Sayın Suphi Yıldız'a göstermiş oldukları üstün başarılarından dolayı Teşekkür Belgelerini, AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Tarık Atlı İle birlikte takdim ettik. Kendilerine gayretleri için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. Belediye personelleri Bahattin İşler ve Sayın Suphi Yıldız da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Şahin'e teşekkür etti.
​​​​​​​Midyat Belediyesi'nde başarılı emektar personeller Başkan Veysi Şahin tarafından ödüllendirildi.

Midyat'ta toplumun her kesiminde olduğu kadar belediye personelleri ile mümkün olduğu kadar bir araya gelerek ortak paydada buluşmaya özen gösteren Başkan Veysi Şahin, başarılı personellerini ödüllendirdi. İşçi dostu başkan olarak anılan Başkan Şahin, başarılı personellere kendisi bizzat teşekkür belgelerini vererek emeklerinden dolayı teşekkür etti. Konu ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Şahin, "Belediyemiz bünyesinde çalışarak, Mesai mefhumu gözetmeksizin kendilerine verilen her türlü vazifeyi gayret, azim ve sevgiyle başarılı bir şekilde yerine getiren çalışma arkadaşlarımızdan Sayın Bahattin İşler ve Sayın Suphi Yıldız'a göstermiş oldukları üstün başarılarından dolayı Teşekkür Belgelerini, AK Parti Mardin İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Tarık Atlı İle birlikte takdim ettik. Kendilerine gayretleri için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Belediye personelleri Bahattin İşler ve Sayın Suphi Yıldız da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Şahin'e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.