MİDYAT UNESCO DÜNYA MİRASI ASİL LİSTESİNE HAZIR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2022 - 15:08, Güncelleme: 08.06.2022 - 15:08
 

MİDYAT UNESCO DÜNYA MİRASI ASİL LİSTESİNE HAZIR

​​​​​​​Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Midyat UNESCO Alan Yönetimi Çalıştayı ile ilgili gelen misafirleri makamında ağırladı.
Midyat Belediyesi UNESCO Dünya Mirası Asil Listeye girmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile birlikte gerçekleştirilen “6-10 Haziran Midyat UNESCO Alan Yönetimi Çalıştayını” başlatan Midyat Belediyesi'nde Başkan Veysi Şahin son olarak Dünya Süryani Federasyonu Başkanı Jhony Masso, İsviçre Süryani Arami Derneği Başkanı Melki Toprak, Kültür Varlıkları Müzeler Genel Müdürlüğü Dünya Miraslar Şube Müdürü Neşe Akdoğan, Şehir Plancısı İpek Özbek, Kültür ve Turizm Uzmanı  Sanat Tarihçisi Sayın Dr. Şule Kılıçyıldız’la birlikte  çalıştay ile ilgili istişarelerde bulundu. Midyat'ın değerlerine sahip çıkmak ve ilçeyi her alanda en iyi şekilde tanıtabilmek için benzer çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Şahin yaptığı kısa değerlendirmesinde "Bu çalıştayın en verimli şekilde geçmesini ve Midyat'ımız için hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.
​​​​​​​Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Midyat UNESCO Alan Yönetimi Çalıştayı ile ilgili gelen misafirleri makamında ağırladı.

Midyat Belediyesi UNESCO Dünya Mirası Asil Listeye girmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile birlikte gerçekleştirilen “6-10 Haziran Midyat UNESCO Alan Yönetimi Çalıştayını” başlatan Midyat Belediyesi'nde Başkan Veysi Şahin son olarak Dünya Süryani Federasyonu Başkanı Jhony Masso, İsviçre Süryani Arami Derneği Başkanı Melki Toprak,

Kültür Varlıkları Müzeler Genel Müdürlüğü Dünya Miraslar Şube Müdürü Neşe Akdoğan, Şehir Plancısı İpek Özbek, Kültür ve Turizm Uzmanı  Sanat Tarihçisi Sayın Dr. Şule Kılıçyıldız’la birlikte  çalıştay ile ilgili istişarelerde bulundu.

Midyat'ın değerlerine sahip çıkmak ve ilçeyi her alanda en iyi şekilde tanıtabilmek için benzer çalışmaların sürdüğünü belirten Başkan Şahin yaptığı kısa değerlendirmesinde "Bu çalıştayın en verimli şekilde geçmesini ve Midyat'ımız için hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.