MARAŞ KIRSALINDA YOĞUN ÇALIŞMA

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2020 - 13:35, Güncelleme: 14.09.2020 - 13:35
 

MARAŞ KIRSALINDA YOĞUN ÇALIŞMA

​​​​​​​Hayrettin Güngör Başkanlığındaki Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kış ayları öncesi kırsalda çalışmalarını hızlandırdı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarına il genelinde aralıksız olarak devam ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Onikişubat İlçesi’nde 11 km. uzunluğundaki Ayşepınarı Grup Yolunda asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor. KMBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Onikişubat İlçesine bağlı Ayşepınar Mahallesi’nden Andırın Yoluna ulaşım sağlayan 11 km.’lik grup yolunda asfalt yama çalışmalarına başladı. Ekiplerin asfalt yama çalışmalarını tamamlaması ile Ayşepınarı sakinleri daha rahat ulaşım imkanına kavuşacaklar. (Kaynak: Kahramanmaraş Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı)
​​​​​​​Hayrettin Güngör Başkanlığındaki Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kış ayları öncesi kırsalda çalışmalarını hızlandırdı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarına il genelinde aralıksız olarak devam ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Onikişubat İlçesi’nde 11 km. uzunluğundaki Ayşepınarı Grup Yolunda asfalt yama çalışmalarını sürdürüyor.

KMBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Onikişubat İlçesine bağlı Ayşepınar Mahallesi’nden Andırın Yoluna ulaşım sağlayan 11 km.’lik grup yolunda asfalt yama çalışmalarına başladı. Ekiplerin asfalt yama çalışmalarını tamamlaması ile Ayşepınarı sakinleri daha rahat ulaşım imkanına kavuşacaklar.

(Kaynak: Kahramanmaraş Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.