MALATYA DEV ŞÖLENE HAZIRLANIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2020 - 15:15, Güncelleme: 22.10.2020 - 15:15
 

MALATYA DEV ŞÖLENE HAZIRLANIYOR

​​​​​​​Malatya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılım sağlayacağı AK Parti 7. Olağan İl Kongresi’ne hazırlanıyor. AK Kadroların tüm detayları gözden geçirdiği kongreye yoğun katılım bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk olarak Şırnak'la başlayan kongre katılım süreci hafta sonu Kayseri'nin ardından Malatya ile devam edecek. Heyecanlı bir sürecin devam ettiği Malatya'da AK Kadrolar gerek kongreyi gerekse Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişini en güzel şekilde kutlamak için tüm detayları tekrar tekrar gözden geçiriyor.  Malatya Büyükşehir Belediyesi yanındaki miting alanında gerçekleştirilecek 7. Olağan İl Kongresi’ne ilçelerden ve çevre illerden çok sayıda katılımın sağlanmasının beklendiği öğrenildi. BAŞKANLAR SAHADA İNCELEMELERDE BULUNDU Kongre öncesi alana geçerek hazırlıkları denetleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, davet çağrılarını bir kez daha yineleyerek vatandaşları dev buluşmaya davet etti. Başkanlar değerlendirmelerinde özellikle pandemi hususlarına dikkat edilerek kongrenin coşkulu bir şekilde gerçekleştirileceğini belirtti. Malatya'nın birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğine ve ortak paydada her zaman buluşarak ilin geleceğine yön verdiğine dikkat çeken Başkan Gürkan ve Başkan Koca "Bu birlikteliğimiz her daim sürecektir" mesajında bulundu. BAŞKAN GÜDER DE DAVET ÇAĞRISINI YİNELEDİ Malatya'da AK Kadroların önemli adresi Battalgezi'de de Başkan Osman Güder, vatandaşlara çağrıda bulunarak kongreye davette bulundu. Başkan Güder, kongre öncesi Genişletilmiş Battalgazi İlçe Yönetim Kurulu Toplantısında tüm hazırlıkların tekrar gözden geçirilmesini istedi. Başkan Güder yaptığı değerlendirmesinde "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla 25 Ekim Pazar Günü gerçekleştireceğimiz AKParti 7. Olağan İl kongremiz öncesi, genişletilmiş Battalgazi ilçe yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi. ERDOĞAN 20. KEZ MALATYA'DA Hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, bu haftaki buluşma ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 20. kez Malatyalılarla buluşacağı öğrenildi. Erdoğan'ın önceki süreçlerde Başbakan olarak 13 kez, Cumhurbaşkanı olarak da 6 kez Malatya’ya gittiği belirtildi. AK Hükümete her zaman destek veren Malatya'nın önümüzdeki yıllarda da yine aynı azim ve heyecanla AK yolda ilerleyeceğine şimdiden kesin gözüyle bakılıyor. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Malatya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılım sağlayacağı AK Parti 7. Olağan İl Kongresi’ne hazırlanıyor. AK Kadroların tüm detayları gözden geçirdiği kongreye yoğun katılım bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk olarak Şırnak'la başlayan kongre katılım süreci hafta sonu Kayseri'nin ardından Malatya ile devam edecek. Heyecanlı bir sürecin devam ettiği Malatya'da AK Kadrolar gerek kongreyi gerekse Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gelişini en güzel şekilde kutlamak için tüm detayları tekrar tekrar gözden geçiriyor.  Malatya Büyükşehir Belediyesi yanındaki miting alanında gerçekleştirilecek 7. Olağan İl Kongresi’ne ilçelerden ve çevre illerden çok sayıda katılımın sağlanmasının beklendiği öğrenildi.

BAŞKANLAR SAHADA İNCELEMELERDE BULUNDU

Kongre öncesi alana geçerek hazırlıkları denetleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, davet çağrılarını bir kez daha yineleyerek vatandaşları dev buluşmaya davet etti. Başkanlar değerlendirmelerinde özellikle pandemi hususlarına dikkat edilerek kongrenin coşkulu bir şekilde gerçekleştirileceğini belirtti. Malatya'nın birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğine ve ortak paydada her zaman buluşarak ilin geleceğine yön verdiğine dikkat çeken Başkan Gürkan ve Başkan Koca "Bu birlikteliğimiz her daim sürecektir" mesajında bulundu.

BAŞKAN GÜDER DE DAVET ÇAĞRISINI YİNELEDİ

Malatya'da AK Kadroların önemli adresi Battalgezi'de de Başkan Osman Güder, vatandaşlara çağrıda bulunarak kongreye davette bulundu. Başkan Güder, kongre öncesi Genişletilmiş Battalgazi İlçe Yönetim Kurulu Toplantısında tüm hazırlıkların tekrar gözden geçirilmesini istedi. Başkan Güder yaptığı değerlendirmesinde "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla 25 Ekim Pazar Günü gerçekleştireceğimiz AKParti 7. Olağan İl kongremiz öncesi, genişletilmiş Battalgazi ilçe yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

ERDOĞAN 20. KEZ MALATYA'DA

Hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, bu haftaki buluşma ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 20. kez Malatyalılarla buluşacağı öğrenildi. Erdoğan'ın önceki süreçlerde Başbakan olarak 13 kez, Cumhurbaşkanı olarak da 6 kez Malatya’ya gittiği belirtildi. AK Hükümete her zaman destek veren Malatya'nın önümüzdeki yıllarda da yine aynı azim ve heyecanla AK yolda ilerleyeceğine şimdiden kesin gözüyle bakılıyor.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.