KOVANCILAR'DA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2021 - 12:44, Güncelleme: 06.03.2021 - 12:44
 

KOVANCILAR'DA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

​​​​​​​Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, partisinin Meclis Grup Toplantısına katılarak talep ve önerileri dinledi.
Elazığ Kovancılar'da alt ve üst yapı anlamında belediyecilik örneği sergileyen Başkan Hacı Akpınar, partisi ile uyum içerisinde çalışmaya devam ediyor. Kurumsal çalışmalarda Kovancılar'da vatandaş talep ve önerilerine hassasiyet göstererek bu yönde rota belirleyen Başkan Hacı Akpınar, önceki gün Partisinin Meclis Grup Toplantısına katıldı. AK Parti Kavoncılar İlçe Başkanı Selami Sarıpolat'ın da katılım sağladığı toplantıda Başkan Akpınar, yerel yönetim anlamında ilçe genelinde yapılan çalışmaları aktarma imkanı buldu. Amaçlarının Kovancılar'ı ortak paydada buluşturarak hizmetler gerçekleştirmek olduğunu belirten Başkan Akpınar, toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdürdüklerini söyledi. Ardından devam eden toplantıda meclis üyelerinin görüşlerine yer verildi. Tüm talep ve önerileri birebir dinleyen Başkan Akpınar yaptığı değerlendirmesinde "AK Parti Belediye Meclisi Grup toplantımızı İlçe Başkanımız SayınSelami Sarıpolat’ın katılımıyla gerçekleştirdik. Rabbim hayırlara vesile kılsın" değerlendirmesinde bulundu. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, partisinin Meclis Grup Toplantısına katılarak talep ve önerileri dinledi.

Elazığ Kovancılar'da alt ve üst yapı anlamında belediyecilik örneği sergileyen Başkan Hacı Akpınar, partisi ile uyum içerisinde çalışmaya devam ediyor. Kurumsal çalışmalarda Kovancılar'da vatandaş talep ve önerilerine hassasiyet göstererek bu yönde rota belirleyen Başkan Hacı Akpınar, önceki gün Partisinin Meclis Grup Toplantısına katıldı. AK Parti Kavoncılar İlçe Başkanı Selami Sarıpolat'ın da katılım sağladığı toplantıda Başkan Akpınar, yerel yönetim anlamında ilçe genelinde yapılan çalışmaları aktarma imkanı buldu. Amaçlarının Kovancılar'ı ortak paydada buluşturarak hizmetler gerçekleştirmek olduğunu belirten Başkan Akpınar, toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdürdüklerini söyledi. Ardından devam eden toplantıda meclis üyelerinin görüşlerine yer verildi. Tüm talep ve önerileri birebir dinleyen Başkan Akpınar yaptığı değerlendirmesinde "AK Parti Belediye Meclisi Grup toplantımızı İlçe Başkanımız SayınSelami Sarıpolat’ın katılımıyla gerçekleştirdik. Rabbim hayırlara vesile kılsın" değerlendirmesinde bulundu.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.