KONYA, TURİZMDE ÇITA YÜKSELTİYOR

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2020 - 20:31, Güncelleme: 28.07.2020 - 20:31
 

KONYA, TURİZMDE ÇITA YÜKSELTİYOR

Konya'da işletmelere yönelik eğitim çalışmalarının ardından turizm firmalarına “Turizm Dostu İşletme” unvanı verilmesi planlanıyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi, “Turist Dostu İşletme” projesi kapsamında istişare toplantıları gerçekleştirdi. İşletme yöneticileri ve personelinin turizm ve iletişim konularında eğitimler alması ve bu eğitimleri tamamlayan işletmelere “Turizm Dostu İşletme” unvanı verilmesi planlanıyor. Konya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs nedeniyle ara verdiği “Turist Dostu İşletme” projesinde eğitim ve sertifikalandırma için müfredat oluşturma sürecine istişare toplantıları ile devam etti. Konya Lokantacılar Odası ve Konya Pastacılar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile otel yöneticilerinin katıldığı toplantılarda sertifikalandırma süreci yanında gıda işletmelerinin turizme yönelik hazırlanmasında yapılması gerekenler ve geliştirilmesi gereken yönler ele alındı. Restoran, kafe ve otel işletmelerine turizm standartlarını kazandırmaya yönelik hazırlanan “Turist Dostu İşletme” projesi, Konya mutfağının tarihi ve geleneksel yemeklerinin aslına uygun olarak hazırlanması, işletmeler arası haksız rekabetin önlenmesi, misafirlerin daha hijyenik ve güvenilir işletmelerde makul fiyatlarla hizmet almasını sağlayarak şehrimizin tanıtımına katkıda bulunma amacı taşıyor. Proje kapsamında işletme yöneticileri ve personelinin turizm ve iletişim konularında eğitimler alması ve bu eğitimleri tamamlayan işletmelere “Turizm Dostu İşletme” unvanı verilmesi planlanıyor. Bu unvanlara sahip olan işletmelerin de müşteri memnuniyeti odaklı çalışması bekleniyor. (www.akbelediyeer.com)
Konya'da işletmelere yönelik eğitim çalışmalarının ardından turizm firmalarına “Turizm Dostu İşletme” unvanı verilmesi planlanıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, “Turist Dostu İşletme” projesi kapsamında istişare toplantıları gerçekleştirdi. İşletme yöneticileri ve personelinin turizm ve iletişim konularında eğitimler alması ve bu eğitimleri tamamlayan işletmelere “Turizm Dostu İşletme” unvanı verilmesi planlanıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs nedeniyle ara verdiği “Turist Dostu İşletme” projesinde eğitim ve sertifikalandırma için müfredat oluşturma sürecine istişare toplantıları ile devam etti. Konya Lokantacılar Odası ve Konya Pastacılar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ile otel yöneticilerinin katıldığı toplantılarda sertifikalandırma süreci yanında gıda işletmelerinin turizme yönelik hazırlanmasında yapılması gerekenler ve geliştirilmesi gereken yönler ele alındı. Restoran, kafe ve otel işletmelerine turizm standartlarını kazandırmaya yönelik hazırlanan “Turist Dostu İşletme” projesi, Konya mutfağının tarihi ve geleneksel yemeklerinin aslına uygun olarak hazırlanması, işletmeler arası haksız rekabetin önlenmesi, misafirlerin daha hijyenik ve güvenilir işletmelerde makul fiyatlarla hizmet almasını sağlayarak şehrimizin tanıtımına katkıda bulunma amacı taşıyor. Proje kapsamında işletme yöneticileri ve personelinin turizm ve iletişim konularında eğitimler alması ve bu eğitimleri tamamlayan işletmelere “Turizm Dostu İşletme” unvanı verilmesi planlanıyor. Bu unvanlara sahip olan işletmelerin de müşteri memnuniyeti odaklı çalışması bekleniyor.

(www.akbelediyeer.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.