KİLİS ULUSLARARASI GÜNDEMDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.08.2020 - 15:51, Güncelleme: 17.08.2020 - 15:51
 

KİLİS ULUSLARARASI GÜNDEMDE

​​​​​​​Gençlere yönelik hizmetleri ile uluslararası gündeme gelen Kilis'i ziyaret eden Japonya Büyükelçisi Miyajima Akio, Kilis'teki gelişime hayran kaldı.
Şehirleşmede her yaştan vatandaşa göre projeler gerçekleştiren ve gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıyan Mehmet Abdi Bulut Başkanlığındaki Kilis Belediyesi, takdir toplamaya devam ediyor. Katıldığı her platforma eğitim ve spora verdiği önemi tekrar tekrar dile getiren Başkan Mehmet Abdi Bulut, son olarak Japonya’nın Ankara Büyükelçisi Miyajima Akio'yu Kilis’te ağırladı. Japonya Büyükelçisi Miyajima Akio ziyaretinde Kilis’te hayran kaldığı sportif faaliyetleri bizzat yerinde inceleyerek Başkan Bulut'u ve ekibini tebrik etti. Kilis'e Türk ve Suriyeli Judocuların antrenmanlarını izlemek ve Kilis Belediyesi'nin uluslararası gündemde olan çalışmalarını yerinde görmek üzere geldiğini belirten Büyükelçisi Miyajima Akio, Kilisli gençlerin çok şanslı olduğunu söyledi. Ziyarette Büyükelçi Akio'ya eşlik ederek çalışmaları aktaran Başkan Bulut, "Judo Şehri Kilis sloganıyla yola çıktığımız, Belediyemiz tarafından yürütülen sosyal projelerimiz ses getirdi. Japon Büyükelçisi Akio projelerimizi duyarak yerinde görmek üzere bizleri ziyaret etti.  Sayın Büyükelçiye ziyaretleri için teşekkür ederiz" dedi. Büyükelçi Akio da kendilerini ağırladığı için Başkan Bulut'a teşekkür etti. Temaslarının ardından Başkan Bulut günün anısına Büyükelçi Akio'ya hediye takdim ederken, Kilisli gençlere yönelik projelerin devam edeceğini belirtti. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Gençlere yönelik hizmetleri ile uluslararası gündeme gelen Kilis'i ziyaret eden Japonya Büyükelçisi Miyajima Akio, Kilis'teki gelişime hayran kaldı.

Şehirleşmede her yaştan vatandaşa göre projeler gerçekleştiren ve gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıyan Mehmet Abdi Bulut Başkanlığındaki Kilis Belediyesi, takdir toplamaya devam ediyor. Katıldığı her platforma eğitim ve spora verdiği önemi tekrar tekrar dile getiren Başkan Mehmet Abdi Bulut, son olarak Japonya’nın Ankara Büyükelçisi Miyajima Akio'yu Kilis’te ağırladı. Japonya Büyükelçisi Miyajima Akio ziyaretinde Kilis’te hayran kaldığı sportif faaliyetleri bizzat yerinde inceleyerek Başkan Bulut'u ve ekibini tebrik etti.

Kilis'e Türk ve Suriyeli Judocuların antrenmanlarını izlemek ve Kilis Belediyesi'nin uluslararası gündemde olan çalışmalarını yerinde görmek üzere geldiğini belirten Büyükelçisi Miyajima Akio, Kilisli gençlerin çok şanslı olduğunu söyledi.

Ziyarette Büyükelçi Akio'ya eşlik ederek çalışmaları aktaran Başkan Bulut, "Judo Şehri Kilis sloganıyla yola çıktığımız, Belediyemiz tarafından yürütülen sosyal projelerimiz ses getirdi. Japon Büyükelçisi Akio projelerimizi duyarak yerinde görmek üzere bizleri ziyaret etti.  Sayın Büyükelçiye ziyaretleri için teşekkür ederiz" dedi.

Büyükelçi Akio da kendilerini ağırladığı için Başkan Bulut'a teşekkür etti. Temaslarının ardından Başkan Bulut günün anısına Büyükelçi Akio'ya hediye takdim ederken, Kilisli gençlere yönelik projelerin devam edeceğini belirtti.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.