KİLİS BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2020 - 09:37, Güncelleme: 25.11.2020 - 09:37
 

KİLİS BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

​​​​​​​Kilis Belediyesi, şehir genelindeki çalışmalarına kış aylarının başlaması ile birlikte altyapıda yoğunlaştırdı.
Kilis Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz ay Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin de ziyaretinin ardından her türlü destek sözünü verdiği Kilis'te alt ve üst yapının yanı sıra vatandaş talep ve önerileri hassasiyetle takip ediliyor. Belediye ekipleri son olarak şehrin muhtelif bölgelerinde su arıza bakım, onarım ve altyapı uygulamalarına kaldığı yerden devam etti. Kilisli vatandaşların kış aylarında herhangi bir sorunla karşılaşmaması kanal bakım ve onarımlarının sürdüğü Kilis Belediyesi, bu yöndeki talepleri de aynı gün içerisinde karşılayarak vatandaşın takdirini kazanıyor. KİLİS'TE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI Kilis Belediyesi sosyal yaşama yönelik yaklaşımlarına da kaldığı yerden devam ediyor. Eğitime verdiği önemi her defasında dile getiren Kilis Belediyesi Başkan Vekili Av. M. Fatih Yalçın ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erkmen, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Kilis Anadolu Lisesinde eğitimcilerle buluşarak günlerini kutladı. Kilis'teki genç potansiyelin farkında olduklarını belirten Başkan Vekili Yalçın ile Başkan Yardımcısı Erkmen eğitime yönelik pozitif ayrıcalık tanımaya devam edeceklerini söyledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Kilis Belediyesi, şehir genelindeki çalışmalarına kış aylarının başlaması ile birlikte altyapıda yoğunlaştırdı.

Kilis Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz ay Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin de ziyaretinin ardından her türlü destek sözünü verdiği Kilis'te alt ve üst yapının yanı sıra vatandaş talep ve önerileri hassasiyetle takip ediliyor. Belediye ekipleri son olarak şehrin muhtelif bölgelerinde su arıza bakım, onarım ve altyapı uygulamalarına kaldığı yerden devam etti. Kilisli vatandaşların kış aylarında herhangi bir sorunla karşılaşmaması kanal bakım ve onarımlarının sürdüğü Kilis Belediyesi, bu yöndeki talepleri de aynı gün içerisinde karşılayarak vatandaşın takdirini kazanıyor.

KİLİS'TE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI

Kilis Belediyesi sosyal yaşama yönelik yaklaşımlarına da kaldığı yerden devam ediyor. Eğitime verdiği önemi her defasında dile getiren Kilis Belediyesi Başkan Vekili Av. M. Fatih Yalçın ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erkmen, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Kilis Anadolu Lisesinde eğitimcilerle buluşarak günlerini kutladı. Kilis'teki genç potansiyelin farkında olduklarını belirten Başkan Vekili Yalçın ile Başkan Yardımcısı Erkmen eğitime yönelik pozitif ayrıcalık tanımaya devam edeceklerini söyledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.