KARS'TA KONGRELER İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2020 - 11:18, Güncelleme: 19.08.2020 - 11:18

KARS'TA KONGRELER İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

​​​​​​​AK Parti İlçe Kongreleri; Digor ve Kağızman'da 22 Ağustos, Akyaka ve Arpaçay'da ise 23 Ağustos tarihlerinde yapılacak.
AK Parti'nin Kars'ta ilçe kongrelerinin tarihleri belli oldu. Başkan Adem Çalkın, pandemi nedeniyle ertelenen ilçelerde yapılacak kongre tarihlerini açıkladı. AK Parti İl Başkanlığı'nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Çalkın, temizlik, maske, mesafe, ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek ilçe kongrelerine yapacaklarını belirtti. Mevcut ilçe başkanlarıyla kongreye gidileceğini ifade eden Başkan Adem Çalkın, "7. Olağan kongresini pandemi sürecinden dolayı bir kısmı iptal edilmişti, şimdi Allah nasip ederse 22 Ağustos'ta Digor, Kağızman, 23 Ağustos'ta ise Akyaka ve Arpaçay'da, kongrelerimize kaldığı yerden devam edeceğiz. Böylelikle kongreleri ilçe bazında tamamlamış olacağız" dedi. (www.akbelediyeler.com)