KARAKÖPRÜ; KENDİSİ İLE YARIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2020 - 14:09, Güncelleme: 26.10.2020 - 14:09
 

KARAKÖPRÜ; KENDİSİ İLE YARIŞIYOR

Projelerin bir biri ardına hayata geçtiği Karaköprü'de şimdi de  Arkeopark Projesi hayata geçiyor. Başkan Baydilli'nin önemli üzerinde durduğu proje ilçe turizmine katkı sağlayacak.
Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergilemeye devam eden Metin Baydilli Başkanlığı'ndaki Karaköprü Belediyesi, bu kez Arkeopark Projesi ile gerek turizmde gerekse tarihi bakımdan değerlerini daha da ön plana çıkarmaya hazırlanıyor. Bölgesel Kalkınmanın Yerelden Başladığının bilincinde bir kadro kurarak Karaköprü'de adeta proje üstüne proje üreterek dikkatleri toplayan Karaköprü Belediyesi, yeni Arkeopark Projesi ile Güneydoğu'nun çekim merkezi olmaya şimdiden aday. BAŞKAN BAYDİLLİ MÜDÜR ASLAN İLE GÖRÜŞTÜ Çalışmalarında istişareye önem veren ve ortay paydada buluşarak adımlar atmayı tercin eden Başkan Metin Baydilli, proje için Şanlıurfa İl Kültür Müdürü Aydın Aslan ile görüştü. Amaçlarının Karaköprü'nün değerlerine sap çıkarak bunları ilçeye en iyi şekilde kazandırmak olduğunu belirten Başkan Baydilli, "Belediyemiz tarafından yapılacak olan ARKEOPARK  projemiz için İl Kültür Turizm Müdürümüz Aydın Aslan ile fikir alışverişinde bulunduk. Geliştireceğimiz ortak projelerle ilimizin Kültür ve Turizmine katkı sunmaya devam edeceğiz" dedi. Tarihi değerlerin ilçeye kazandırılması ve bir marka değerine dönüştürülmesi için emek harcayan Başkan Baydilli'nin bu yaklaşımı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. (www.akbelediyeler.com)  
Projelerin bir biri ardına hayata geçtiği Karaköprü'de şimdi de  Arkeopark Projesi hayata geçiyor. Başkan Baydilli'nin önemli üzerinde durduğu proje ilçe turizmine katkı sağlayacak.

Belediyeciliğin sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığının en güzel örneklerini sergilemeye devam eden Metin Baydilli Başkanlığı'ndaki Karaköprü Belediyesi, bu kez Arkeopark Projesi ile gerek turizmde gerekse tarihi bakımdan değerlerini daha da ön plana çıkarmaya hazırlanıyor. Bölgesel Kalkınmanın Yerelden Başladığının bilincinde bir kadro kurarak Karaköprü'de adeta proje üstüne proje üreterek dikkatleri toplayan Karaköprü Belediyesi, yeni Arkeopark Projesi ile Güneydoğu'nun çekim merkezi olmaya şimdiden aday.

BAŞKAN BAYDİLLİ MÜDÜR ASLAN İLE GÖRÜŞTÜ

Çalışmalarında istişareye önem veren ve ortay paydada buluşarak adımlar atmayı tercin eden Başkan Metin Baydilli, proje için Şanlıurfa İl Kültür Müdürü Aydın Aslan ile görüştü. Amaçlarının Karaköprü'nün değerlerine sap çıkarak bunları ilçeye en iyi şekilde kazandırmak olduğunu belirten Başkan Baydilli, "Belediyemiz tarafından yapılacak olan ARKEOPARK  projemiz için İl Kültür Turizm Müdürümüz Aydın Aslan ile fikir alışverişinde bulunduk. Geliştireceğimiz ortak projelerle ilimizin Kültür ve Turizmine katkı sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Tarihi değerlerin ilçeye kazandırılması ve bir marka değerine dönüştürülmesi için emek harcayan Başkan Baydilli'nin bu yaklaşımı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.