KARAKÖPRÜ HİZMETTE ALTIN YILINI YAŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2020 - 00:55, Güncelleme: 29.09.2020 - 00:55
 

KARAKÖPRÜ HİZMETTE ALTIN YILINI YAŞIYOR

​​​​​​​Karaköprülüler, Metin Baydilli Başkanlığındaki Karaköprü Belediyesi'nin çalışmalarından memnun. Merkez ve kırsal ayrımı yapmayan Başkan Baydilli çalışmaların birebir takipçisi olmayı sürdürüyor.
Güneydoğu'nun AK Belediyecilikte örnek adresi haline gelen Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde Başkan Metin Baydilli'nin talimatlarıyla kış hazırlığına hızla devam eden ekipler, merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın her bölgeye ulaşmanın gayreti içerisinde. Yerel yönetimde ikinci dönemini yaşayan ve tecrübesi ile çalışmalara rota belirleyen Başkan Metin Baydilli'nin birebir takip ettiği çalışmalar vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. KARAKÖPRÜ KIRSALI HİZMETE DOYDU Kırsal mahallelerde adeta seferberlik ilan eden Başkan Baydilli ile Kırsal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, vatandaşa hizmetin en iyisini sunmak için gerek araç gerekse personel bakımından tüm imkanlarını sunmaya devam ediyor. Ekipler son olarak Küçükördek mahallesinde köy içi yollarında stabilize malzeme serimi yaparak vatandaşların kullanımına sundu. Küçükördek mahallesi sakinleri de kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Baydilli ve ekibine teşekkür etti. Öte yandan Karaköprü Belediyesi'nin 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde kış ayları öncesinde benzer uygulamalarını diğer kırsal mahallelerde sürdüreceği öğrenildi. VATANDAŞ TALEP ETTİ BELEDİYE HEMEN HAREKETE GEÇTİ Karaköprü'nün bir çok noktasında çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Ekipleri ayrıca Büyüksalkım Kırsal  Mahallesinde ise köy içi yolları kilitli parke taşıyla döşeyerek yolları yenileme çalışmasını sürdürüyor. Vatandaşlardan tam not alan ekipler, uygulamalarını hassasiyetle sürdürürken, kırsalda çalışmaların takipçisi olan Başkan Baydilli de her defasında bölgeye gelerek çalışmaları birebir takip ediyor. DAHA YEŞİL BİR KARAKÖPRÜ İÇİN SEFERBERLİK Göreve geldiği günden bu yana Karaköprü'de kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için uygulamalar sürdüren Metin Baydilli Başkanlığındaki Karaköprü Belediyesi Park Bahçeler ekipleri de parklarda bakım, onarım, değişim, çevre düzenlemesi ve deforme olmuş yerlerde yenileme ve çim biçme çalışmalarına devam ediyor. 'Daha Yeşil Bir Karaköprü' hedefi ile sürdürülen çalışmalar ilçenin tüm bölgesine yayılırken, kış ayları öncesinde çalışmaların hızlandırılmasına karar verildiği öğrenildi. 'TEMİZ BİR KARAKÖPRÜ' İÇİN YOLA DEVAM Kırsal bölgelerde yol, kaldırım ve alt yapı uygulamaları, ilçe merkezinde ise yeşil alan ve park çalışmalarının durmak bilmediği Karaköprü'de bir diğer hassasiyet ise temizlik üzerine sürdürülüyor. Düzenli periyotlarla temizlik çalışmalarına devam eden Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri ilçede 'temizlenmeyen yer bırakmama' düsturuyla genel çevre temizliği, yol kaldırım süpürme ve çevre estetik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. "Her şey tertemiz bir Karaköprü’yü vatandaşlarımıza sunmak için" hedefi ile devam eden tüm çalışmalar vatandaşların da takdirini alıyor. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Karaköprülüler, Metin Baydilli Başkanlığındaki Karaköprü Belediyesi'nin çalışmalarından memnun. Merkez ve kırsal ayrımı yapmayan Başkan Baydilli çalışmaların birebir takipçisi olmayı sürdürüyor.

Güneydoğu'nun AK Belediyecilikte örnek adresi haline gelen Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde Başkan Metin Baydilli'nin talimatlarıyla kış hazırlığına hızla devam eden ekipler, merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın her bölgeye ulaşmanın gayreti içerisinde. Yerel yönetimde ikinci dönemini yaşayan ve tecrübesi ile çalışmalara rota belirleyen Başkan Metin Baydilli'nin birebir takip ettiği çalışmalar vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.

KARAKÖPRÜ KIRSALI HİZMETE DOYDU

Kırsal mahallelerde adeta seferberlik ilan eden Başkan Baydilli ile Kırsal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, vatandaşa hizmetin en iyisini sunmak için gerek araç gerekse personel bakımından tüm imkanlarını sunmaya devam ediyor. Ekipler son olarak Küçükördek mahallesinde köy içi yollarında stabilize malzeme serimi yaparak vatandaşların kullanımına sundu. Küçükördek mahallesi sakinleri de kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Baydilli ve ekibine teşekkür etti. Öte yandan Karaköprü Belediyesi'nin 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde kış ayları öncesinde benzer uygulamalarını diğer kırsal mahallelerde sürdüreceği öğrenildi.

VATANDAŞ TALEP ETTİ BELEDİYE HEMEN HAREKETE GEÇTİ

Karaköprü'nün bir çok noktasında çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Ekipleri ayrıca Büyüksalkım Kırsal  Mahallesinde ise köy içi yolları kilitli parke taşıyla döşeyerek yolları yenileme çalışmasını sürdürüyor. Vatandaşlardan tam not alan ekipler, uygulamalarını hassasiyetle sürdürürken, kırsalda çalışmaların takipçisi olan Başkan Baydilli de her defasında bölgeye gelerek çalışmaları birebir takip ediyor.

DAHA YEŞİL BİR KARAKÖPRÜ İÇİN SEFERBERLİK

Göreve geldiği günden bu yana Karaköprü'de kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için uygulamalar sürdüren Metin Baydilli Başkanlığındaki Karaköprü Belediyesi Park Bahçeler ekipleri de parklarda bakım, onarım, değişim, çevre düzenlemesi ve deforme olmuş yerlerde yenileme ve çim biçme çalışmalarına devam ediyor. 'Daha Yeşil Bir Karaköprü' hedefi ile sürdürülen çalışmalar ilçenin tüm bölgesine yayılırken, kış ayları öncesinde çalışmaların hızlandırılmasına karar verildiği öğrenildi.

'TEMİZ BİR KARAKÖPRÜ' İÇİN YOLA DEVAM

Kırsal bölgelerde yol, kaldırım ve alt yapı uygulamaları, ilçe merkezinde ise yeşil alan ve park çalışmalarının durmak bilmediği Karaköprü'de bir diğer hassasiyet ise temizlik üzerine sürdürülüyor. Düzenli periyotlarla temizlik çalışmalarına devam eden Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri ilçede 'temizlenmeyen yer bırakmama' düsturuyla genel çevre temizliği, yol kaldırım süpürme ve çevre estetik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. "Her şey tertemiz bir Karaköprü’yü vatandaşlarımıza sunmak için" hedefi ile devam eden tüm çalışmalar vatandaşların da takdirini alıyor.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.