KADİM MİDYAT ÖZÜNE KAVUŞUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2020 - 14:36, Güncelleme: 27.12.2020 - 14:36
 

KADİM MİDYAT ÖZÜNE KAVUŞUYOR

​​​​​​​Tarihi dokulara yönelik yaklaşımı ile takdir toplayan Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasında cephe düzenleme çalışmalarını sürdürdü.
Midyat'ta alt ve üst yapı çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi'nin tarihi alanlara yönelik uygulamaları da sürüyor. Midyat'ı tarihi anlamda özüne kavuşturabilmek için önceki süreçlerde de bir çok başarılı proje gerçekleştiren Midyat Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasında yine Midyat tarihi için çalışmaların başındaydı. Ekipler; tarihi dokuya zarar vermeden sokak sağlıklaştırma uygulamalarına devam ederken, çalışmaların her aşamasını takip eden Başkan Veysi Şahin yaptığı değerlendirmesinde "İlçemizin tarihini, kültürünü, yaşatmak adına attığımız bu adımlar ile Kadim Midyat'ı turizm rehberlerindeki ilk destinasyonlardan biri haline getirmek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Tarihi dokulara zarar vermeden sokak sağliklastirma kapsamında cephe giydirme ve sokak düzenleme çalışmalarımız devam ediyor" değerlendirmesinde bulundu. Midyat Belediyesi'nin ilçenin bir çok noktasında devam ettiği çalışmaları takdir eden vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Veysi Şahin ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Tarihi dokulara yönelik yaklaşımı ile takdir toplayan Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasında cephe düzenleme çalışmalarını sürdürdü.

Midyat'ta alt ve üst yapı çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi'nin tarihi alanlara yönelik uygulamaları da sürüyor. Midyat'ı tarihi anlamda özüne kavuşturabilmek için önceki süreçlerde de bir çok başarılı proje gerçekleştiren Midyat Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasında yine Midyat tarihi için çalışmaların başındaydı. Ekipler; tarihi dokuya zarar vermeden sokak sağlıklaştırma uygulamalarına devam ederken, çalışmaların her aşamasını takip eden Başkan Veysi Şahin yaptığı değerlendirmesinde "İlçemizin tarihini, kültürünü, yaşatmak adına attığımız bu adımlar ile Kadim Midyat'ı turizm rehberlerindeki ilk destinasyonlardan biri haline getirmek için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Tarihi dokulara zarar vermeden sokak sağliklastirma kapsamında cephe giydirme ve sokak düzenleme çalışmalarımız devam ediyor" değerlendirmesinde bulundu.

Midyat Belediyesi'nin ilçenin bir çok noktasında devam ettiği çalışmaları takdir eden vatandaşlar da kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Veysi Şahin ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.