İSLAHİYE'YE DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2020 - 12:23, Güncelleme: 30.09.2020 - 12:23
 

İSLAHİYE'YE DURMAK YOK

​​​​​​​İslahiye Belediyesi, kış ayları öncesi vatandaşların talebi üzerine bu kez Kabaklar Mahalle yolunda çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Gaziantep İslahiye Belediyesi, ‘yol medeniyettir’ şiarıyla ilçe genelindeki çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri ekipleri Başkan Kemal Vural'ın talimatlarıyla Çerçili ve Kabaklar Mahallelerinin gurup yolunun devamı olan Kabaklar Mahallesi yolunda yol genişletme, dolgu ve mekanik serme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler diğer yandan ise Organize Sanayi Bölgesinde giriş yolunda asfaltlama çalışmasının ardından iç kısımlardaki yol çalışmalarında sona geldi. İlçede yol sorununun kesin çözümünü hedefleyen İslahiye Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde önümüzdeki süreçlerde benzer çalışmaların diğer bölgelerde de yapılacağını belirtti. İlçe genelinde yapılan çalışmalar vatandaşların takdirini toplamaya devam ederken, Kabaklar mahallesi sakinleri ile OSB esnafı belediye tarafından sunulan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Kemal Vural'a ve tüm ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​İslahiye Belediyesi, kış ayları öncesi vatandaşların talebi üzerine bu kez Kabaklar Mahalle yolunda çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Gaziantep İslahiye Belediyesi, ‘yol medeniyettir’ şiarıyla ilçe genelindeki çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri ekipleri Başkan Kemal Vural'ın talimatlarıyla Çerçili ve Kabaklar Mahallelerinin gurup yolunun devamı olan Kabaklar Mahallesi yolunda yol genişletme, dolgu ve mekanik serme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler diğer yandan ise Organize Sanayi Bölgesinde giriş yolunda asfaltlama çalışmasının ardından iç kısımlardaki yol çalışmalarında sona geldi.

İlçede yol sorununun kesin çözümünü hedefleyen İslahiye Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde 2020 Yılı Hizmet Planlaması dahilinde önümüzdeki süreçlerde benzer çalışmaların diğer bölgelerde de yapılacağını belirtti. İlçe genelinde yapılan çalışmalar vatandaşların takdirini toplamaya devam ederken, Kabaklar mahallesi sakinleri ile OSB esnafı belediye tarafından sunulan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Kemal Vural'a ve tüm ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.