İBRAHİM TORU VEFAT ETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2020 - 09:24, Güncelleme: 25.09.2020 - 09:24
 

İBRAHİM TORU VEFAT ETTİ

​​​​​​​AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görevler alan ve mütevaziliği ile ön plana çıkan  İş Adamı İbrahim Toru korona virüse yenik düşerek yaşamını yitirdi.
11 Eylül tarihinde Koronavirüs testi pozitif çıkan ve ilk olarak Şanlıurfa'da ardından da Gaziantep'te müşahede altına alınan İbrahim Toru, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Güneydoğu'da ihracatın arttırılması için öncülük eden, Şanlıurfa'nın ilk uydu kanalı sahibi İş Adamı İbrahim Toru'nun vefat haberi Türkiye genelinde yası da beraberinde getirdi. İBRAHİM TORU KİMDİR Toru, 1976 yılında Şanlıurfa'da 11 Çocuklu ailenin 2. Evladı olarak dünyaya geldi. İlk iş deneyimini ayakkabı boyacılığı yaparak başlatan Toru ardından ticarete atıldı ve daha sonra da Şanlıurfa'dan ulusal yayın yapan Kanal Urfa'nın kurucusu olarak bir ilke imza attı. AK Parti'nin kurucuları arasında yer aldı ve 3 dönem AK Parti İl Başkanlığı yönetiminde görevler yaptı. 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Şanlıurfa Bölgesi, 11'nci sıradan millet vekili adayıydı. Birçok sivil toplum kuruluşunda üyeliği bulunan İbrahim Toru iyi derecede Arapça biliyordu. Toru, 24 Eylül 2020 tarihinde koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görevler alan ve mütevaziliği ile ön plana çıkan  İş Adamı İbrahim Toru korona virüse yenik düşerek yaşamını yitirdi.

11 Eylül tarihinde Koronavirüs testi pozitif çıkan ve ilk olarak Şanlıurfa'da ardından da Gaziantep'te müşahede altına alınan İbrahim Toru, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Güneydoğu'da ihracatın arttırılması için öncülük eden, Şanlıurfa'nın ilk uydu kanalı sahibi İş Adamı İbrahim Toru'nun vefat haberi Türkiye genelinde yası da beraberinde getirdi.

İBRAHİM TORU KİMDİR

Toru, 1976 yılında Şanlıurfa'da 11 Çocuklu ailenin 2. Evladı olarak dünyaya geldi. İlk iş deneyimini ayakkabı boyacılığı yaparak başlatan Toru ardından ticarete atıldı ve daha sonra da Şanlıurfa'dan ulusal yayın yapan Kanal Urfa'nın kurucusu olarak bir ilke imza attı. AK Parti'nin kurucuları arasında yer aldı ve 3 dönem AK Parti İl Başkanlığı yönetiminde görevler yaptı.

27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Şanlıurfa Bölgesi, 11'nci sıradan millet vekili adayıydı. Birçok sivil toplum kuruluşunda üyeliği bulunan İbrahim Toru iyi derecede Arapça biliyordu. Toru, 24 Eylül 2020 tarihinde koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.