HİLVAN'DA GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ÖRNEĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2021 - 09:53, Güncelleme: 15.01.2021 - 09:53
 

HİLVAN'DA GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ÖRNEĞİ

​​​​​​​Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, kapısını açık tuttuğu makam odasında günün her saatinde vatandaşları ağırlamaya devam ediyor.
Güneydoğu'da Gönül Belediyeciliğinin örnek adresi haline gelen Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde bir yandan projelerini birer birer hayata geçiren Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık diğer yandan vatandaş ziyaretlerini ve kabullerini sürdürüyor. Kurumsal çalışmaların takipçisi olmaya devam eden Başkan Bayık, günün her saatinde kapısını açık tuttuğu odasında toplumun her kesiminden vatandaşları ağırlayarak talep ve önerileri bizzat dinlemeyi tercih ediyor. Talep ve öneriler doğrultusunda kurumsal çalışmalar yön verdiklerini belirten Başkan Bayık, bu çerçevede kendilerine iletilen sorunlara çözüm bulma gayesinde olduklarını belirtti. Başkan Bayık'ın dünkü konukları ile bu kez Umut Kervanı Vakfı Hilvan Temsilcisi Esad Beyazçiçek ile Başkan Yardımcısı ve yardımcısı Sinan Esen oldu. Vakfın çalışmaları ile ilgili bilgiler alan Başkan Bayık, belediye tarafından yürütülen uygulamalar hakkında da ikiliye bilgiler verdi. GENÇLERE ÖNEM VEREN BAŞKAN Ardından Hilvanlı genç yazar Mihriban Saçıntı'yı kabul eden Başkan Bayık, gençlerin eğitim ve sanatın her alanına yönelik faaliyetlerine her zaman destek çıkmaya devam edeceklerini söyledi. Ziyaret ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Bayık, "Belediyede ziyaretimizde bulunup, duygu ve düşüncelerinin eseri olan ‘Umutlar Siyaha Büründü’ adlı kitabını bizlere takdim eden Hilvanlı genç yazar Sn. Mihriban Saçıntı'ya nazik davranışından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim" ifadelerini kullandı. Başkan Bayık özellikle tüm Hilvanlılara seslenerek olası her türlü sorun karşısında kendilerini arayabileceklerini dile getirdi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, kapısını açık tuttuğu makam odasında günün her saatinde vatandaşları ağırlamaya devam ediyor.

Güneydoğu'da Gönül Belediyeciliğinin örnek adresi haline gelen Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde bir yandan projelerini birer birer hayata geçiren Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık diğer yandan vatandaş ziyaretlerini ve kabullerini sürdürüyor. Kurumsal çalışmaların takipçisi olmaya devam eden Başkan Bayık, günün her saatinde kapısını açık tuttuğu odasında toplumun her kesiminden vatandaşları ağırlayarak talep ve önerileri bizzat dinlemeyi tercih ediyor. Talep ve öneriler doğrultusunda kurumsal çalışmalar yön verdiklerini belirten Başkan Bayık, bu çerçevede kendilerine iletilen sorunlara çözüm bulma gayesinde olduklarını belirtti. Başkan Bayık'ın dünkü konukları ile bu kez Umut Kervanı Vakfı Hilvan Temsilcisi Esad Beyazçiçek ile Başkan Yardımcısı ve yardımcısı Sinan Esen oldu. Vakfın çalışmaları ile ilgili bilgiler alan Başkan Bayık, belediye tarafından yürütülen uygulamalar hakkında da ikiliye bilgiler verdi.

GENÇLERE ÖNEM VEREN BAŞKAN

Ardından Hilvanlı genç yazar Mihriban Saçıntı'yı kabul eden Başkan Bayık, gençlerin eğitim ve sanatın her alanına yönelik faaliyetlerine her zaman destek çıkmaya devam edeceklerini söyledi. Ziyaret ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Bayık, "Belediyede ziyaretimizde bulunup, duygu ve düşüncelerinin eseri olan ‘Umutlar Siyaha Büründü’ adlı kitabını bizlere takdim eden Hilvanlı genç yazar Sn. Mihriban Saçıntı'ya nazik davranışından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim" ifadelerini kullandı.

Başkan Bayık özellikle tüm Hilvanlılara seslenerek olası her türlü sorun karşısında kendilerini arayabileceklerini dile getirdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.