HANİ AK BAŞKANINI SEÇTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2021 - 11:45, Güncelleme: 26.01.2021 - 11:45
 

HANİ AK BAŞKANINI SEÇTİ

​​​​​​​Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, AK Parti Hani Kongresine katılarak teşkilatı tebrik etti.
AK Parti'de ilçe kongreleri kaldığı yerden devam ediyor. Hafta sonu için AK Kadrolarda kongre mesaileri devam ederken, AK Parti'nin Güneydoğu Anadolu'daki önemli adreslerinden Hani'de ilçe kongresi korona virüs tedbirleri arasında yoğun kalabalıkla gerçekleştirildi. Kongrede Başkan Abdullah Topkaya görevi Şevket Uçak'a devretti. Kongreye yoğun katılımdan dolayı teşekkür eden Başkan Şevket Uçak, ilk günkü heyecan ve azimle AK Parti olarak birlik ve beraberlikle yollarına devam edeceklerini söyledi. BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU'NDAN BİRLİK MESAJI Kongreye katılarak teşkilatı tebrik eden Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu da AK Kadroların 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediğini söyledi. Başkan Karamehmetoğlu, "AK Parti Hani 7. Olağan Kongremize  katıldık. Görevi devreden Sn. Abdullah Topkaya'ya değerli katkıları için teşekkür ediyor, İlçe Başkanlığına seçilen Sn. Şevket Uçak ve yönetimine görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, AK Parti Hani Kongresine katılarak teşkilatı tebrik etti.

AK Parti'de ilçe kongreleri kaldığı yerden devam ediyor. Hafta sonu için AK Kadrolarda kongre mesaileri devam ederken, AK Parti'nin Güneydoğu Anadolu'daki önemli adreslerinden Hani'de ilçe kongresi korona virüs tedbirleri arasında yoğun kalabalıkla gerçekleştirildi. Kongrede Başkan Abdullah Topkaya görevi Şevket Uçak'a devretti. Kongreye yoğun katılımdan dolayı teşekkür eden Başkan Şevket Uçak, ilk günkü heyecan ve azimle AK Parti olarak birlik ve beraberlikle yollarına devam edeceklerini söyledi.

BAŞKAN KARAMEHMETOĞLU'NDAN BİRLİK MESAJI

Kongreye katılarak teşkilatı tebrik eden Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu da AK Kadroların 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediğini söyledi. Başkan Karamehmetoğlu, "AK Parti Hani 7. Olağan Kongremize  katıldık. Görevi devreden Sn. Abdullah Topkaya'ya değerli katkıları için teşekkür ediyor, İlçe Başkanlığına seçilen Sn. Şevket Uçak ve yönetimine görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.