HAMUR, KURBAN BAYRAMINA HAZIR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2020 - 22:36, Güncelleme: 28.07.2020 - 22:36
 

HAMUR, KURBAN BAYRAMINA HAZIR

Hamur İlçe Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde devam eden temizlik çalışmalarını denetledi.
Ağrı'da örnek uygulamaları ile gündeme gelen Hamur İlçe Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Kurban Bayramı öncesi ekipler tarafından ilçe genelinde devam eden çalışmaları denetledi. Makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih ederek Hamurlu vatandaşların takdirini kazanan Başkan Cevzmi Ergül bugün de yine sabahın ilk ışıkları ile birlikte temizlik çalışmalarına katılarak ekipleri yönlendirdi. İçerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde vatandaşların hassasiyetli davranmasını bir kez daha yineleyen Başkan Ergül, "Bayram öncesi olduğu kadar bayram döneminde de duyarlılık göstereceğiz. Ekiplerimiz vatandaşlarımızdan gelen talep ve önerileri takip ederek aynı gün içerisinde çözümler üretecektir. Ben bu çerçevede tüm Hamurlu vatandaşlarımızın Kurban bayramını kutluyorum" dedi. (www.akbelediyeler.com)
Hamur İlçe Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde devam eden temizlik çalışmalarını denetledi.

Ağrı'da örnek uygulamaları ile gündeme gelen Hamur İlçe Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Kurban Bayramı öncesi ekipler tarafından ilçe genelinde devam eden çalışmaları denetledi.

Makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih ederek Hamurlu vatandaşların takdirini kazanan Başkan Cevzmi Ergül bugün de yine sabahın ilk ışıkları ile birlikte temizlik çalışmalarına katılarak ekipleri yönlendirdi. İçerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde vatandaşların hassasiyetli davranmasını bir kez daha yineleyen Başkan Ergül, "Bayram öncesi olduğu kadar bayram döneminde de duyarlılık göstereceğiz. Ekiplerimiz vatandaşlarımızdan gelen talep ve önerileri takip ederek aynı gün içerisinde çözümler üretecektir. Ben bu çerçevede tüm Hamurlu vatandaşlarımızın Kurban bayramını kutluyorum" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.