HALİLİYE'DE AK PARTİ'YE DEV DESTEK

İlçeler 02.05.2023 - 11:30, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:13
 

HALİLİYE'DE AK PARTİ'YE DEV DESTEK

​​​​​​​14 Mayıs seçimlerine doğru sahadan ayrılmayan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın yoğun mesaisi sürüyor.
Projeleri ve insan odaklı uygulamalarıyla Güneydoğu'nun örnek belediyecilik adreslerinden Haliliye'de Başkan Mehmet Canpolat, 14 Mayıs seçimleri için çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Her gün farklı bir adayla ilçe genelinde temaslarda bulunan Başkan Canpolat, dün de sahadaydı. Adalet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Bekir Bozdağ'ın da katılım sağladığı esnaf turuna atılan Başkan Canpolat, Haliliye'nin 14 Mayıs için kararını verdiğini belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe belediye başkanları ve AK Parti Milletvekili adayları ile birlikte yoğun bir gün geçiren Başkan Canpolat, ardından yine adaylardan Mehmet Ali Cevheri ile  İlhami Günbeği'nin seçim bürosunun açılışına katıldı. Akşam saatlerine kadar süren temaslarda vatandaşların da desteğini alan Başkan Canpolat, Haliliyelilere teşekkür etti. Ak Belediyeler Medya Ajansı  
​​​​​​​14 Mayıs seçimlerine doğru sahadan ayrılmayan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın yoğun mesaisi sürüyor.

Projeleri ve insan odaklı uygulamalarıyla Güneydoğu'nun örnek belediyecilik adreslerinden Haliliye'de Başkan Mehmet Canpolat, 14 Mayıs seçimleri için çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Her gün farklı bir adayla ilçe genelinde temaslarda bulunan Başkan Canpolat, dün de sahadaydı. Adalet Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Bekir Bozdağ'ın da katılım sağladığı esnaf turuna atılan Başkan Canpolat, Haliliye'nin 14 Mayıs için kararını verdiğini belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ilçe belediye başkanları ve AK Parti Milletvekili adayları ile birlikte yoğun bir gün geçiren Başkan Canpolat, ardından yine adaylardan Mehmet Ali Cevheri ile  İlhami Günbeği'nin seçim bürosunun açılışına katıldı.

Akşam saatlerine kadar süren temaslarda vatandaşların da desteğini alan Başkan Canpolat, Haliliyelilere teşekkür etti.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

 

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.