HALİLİYE YİNE GÖREV BAŞINDAYDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2020 - 15:01, Güncelleme: 05.12.2020 - 15:01
 

HALİLİYE YİNE GÖREV BAŞINDAYDI

​​​​​​​Mehmet Canpolat Başkanlığındaki Haliliye Belediyesi, sokağa çıkma yasağını yine fırsata çevirdi. İlçede gidilmedik yer bırakmayan ekipler özellikle dezenfekte ve hijyen çalışmalarına ağırlık verdi.
Pandemi sürecinin başarılı adreslerinden Haliliye'de Mehmet Canpolat Başkanlığındaki İlçe Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma yasağında yine görev başındaydı. Bir yandan çağrı merkezine gelen talep ve öneriler üzerine vatandaşların adreslerine kadar giderek bir çok konuda yardımcı olan ekipler, diğer yandan ilçe sınırları içerisinde dezenfekte ve hijyen çalışmalarını yürüttü. Tüm ekip ve personeli ile trafik yoğunluğunun da en asgari düzeye inmesi ile birlikte ilçede gidilmedik yer bırakmayan ekipler, akşam saatlerine kadar uygulamalarını sürdürdü. BAŞKAN CANPOLAT EKİPLERİ YÖNLENDİRDİ COVİD19 testinin pozitif çıkması ile birlikte evinde karantina sürecinde olan Başkan Canpolat da ekiplerin çalışmalarını görüntülü aramalarla takip etti. Rahatsızlığına rağmen ekiplere talimatlar vererek görevini sürdüren Başkan Canpolat, tüm çalışan personeline başarılar diledi. Sıkıntılı günlerin bir an önce aşılması dileğinde bulunan Başkan Canpolat, pandemi hassasiyetini bir kez daha yineleyerek vatandaşların maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen hususlarına dikkat etmesini yönünde çağrıda bulundu. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Mehmet Canpolat Başkanlığındaki Haliliye Belediyesi, sokağa çıkma yasağını yine fırsata çevirdi. İlçede gidilmedik yer bırakmayan ekipler özellikle dezenfekte ve hijyen çalışmalarına ağırlık verdi.

Pandemi sürecinin başarılı adreslerinden Haliliye'de Mehmet Canpolat Başkanlığındaki İlçe Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma yasağında yine görev başındaydı. Bir yandan çağrı merkezine gelen talep ve öneriler üzerine vatandaşların adreslerine kadar giderek bir çok konuda yardımcı olan ekipler, diğer yandan ilçe sınırları içerisinde dezenfekte ve hijyen çalışmalarını yürüttü. Tüm ekip ve personeli ile trafik yoğunluğunun da en asgari düzeye inmesi ile birlikte ilçede gidilmedik yer bırakmayan ekipler, akşam saatlerine kadar uygulamalarını sürdürdü.

BAŞKAN CANPOLAT EKİPLERİ YÖNLENDİRDİ

COVİD19 testinin pozitif çıkması ile birlikte evinde karantina sürecinde olan Başkan Canpolat da ekiplerin çalışmalarını görüntülü aramalarla takip etti. Rahatsızlığına rağmen ekiplere talimatlar vererek görevini sürdüren Başkan Canpolat, tüm çalışan personeline başarılar diledi. Sıkıntılı günlerin bir an önce aşılması dileğinde bulunan Başkan Canpolat, pandemi hassasiyetini bir kez daha yineleyerek vatandaşların maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen hususlarına dikkat etmesini yönünde çağrıda bulundu.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.