HALİLİYE BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2020 - 10:49, Güncelleme: 09.09.2020 - 10:49
 

HALİLİYE BELEDİYESİ'NE DURMAK YOK

Mehmet Canpolat Başkanlığındaki Haliliye Belediyesi, ilçe merkezi ve kırsal mahalle ayrımı yapmaksızın her bölgeye ulaşıyor.
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, kırsal Göktepe Mahallesi’nde başlattığı parke döşeme çalışmasını sürdürürken, Gülveren Mahallesi’nde de parke döşeme işlemlerini tamamlayarak yenilenmiş sokakları vatandaşların hizmetine sundu. Haliliye Belediyesi, pandemi ile mücadeleyi aralıksız sürdürürken, vatandaşa hizmet götürmeyi de aksatmıyor.  Bu kapsamda Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde birçok çalışma yürütüyor. Kırsalda stabilize ve asfaltlama çalışmaları devam ederken diğer tarafından parke döşemesi ile mahallelerin çehresi değişmeye devam ediyor. Bu çerçevede Fen İşleri ekipleri son olarak Göktepe Mahallesi’nde başlattığı parke döşeme çalışmasını sürdürürken, Gülveren Mahallesi’nde de parke döşeme işlemlerini tamamlayarak yenilenmiş sokakları vatandaşların hizmetine sundu. Vatandaşlara sunulan hizmetler takdir toplamaya devam ederken, Göktepe mahalle sakinleri belediyenin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve ekiplerine teşekkür etti. (Kaynak: Haliliye Belediyesi Basın Bürosu)
Mehmet Canpolat Başkanlığındaki Haliliye Belediyesi, ilçe merkezi ve kırsal mahalle ayrımı yapmaksızın her bölgeye ulaşıyor.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, kırsal Göktepe Mahallesi’nde başlattığı parke döşeme çalışmasını sürdürürken, Gülveren Mahallesi’nde de parke döşeme işlemlerini tamamlayarak yenilenmiş sokakları vatandaşların hizmetine sundu.

Haliliye Belediyesi, pandemi ile mücadeleyi aralıksız sürdürürken, vatandaşa hizmet götürmeyi de aksatmıyor.  Bu kapsamda Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde birçok çalışma yürütüyor. Kırsalda stabilize ve asfaltlama çalışmaları devam ederken diğer tarafından parke döşemesi ile mahallelerin çehresi değişmeye devam ediyor. Bu çerçevede Fen İşleri ekipleri son olarak Göktepe Mahallesi’nde başlattığı parke döşeme çalışmasını sürdürürken, Gülveren Mahallesi’nde de parke döşeme işlemlerini tamamlayarak yenilenmiş sokakları vatandaşların hizmetine sundu.

Vatandaşlara sunulan hizmetler takdir toplamaya devam ederken, Göktepe mahalle sakinleri belediyenin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve ekiplerine teşekkür etti.

(Kaynak: Haliliye Belediyesi Basın Bürosu)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.