HALFETİLİ OLMAK ARTIK BİR AYRICALIK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2021 - 11:32, Güncelleme: 25.02.2021 - 11:32
 

HALFETİLİ OLMAK ARTIK BİR AYRICALIK

​​​​​​​Halfeti'de Başkan Albayrak; son olarak Siyahgül mahallesinde yapımı tamamlanan saha ile birlikte FİFA standartlarında toplam 15 tesisin hizmete sunulduğunu duyurdu.
Halfeti'ye yönelik yatırımların hız kazanması için iki yıldan bu yana gerek Şanlıurfa merkezde kurumlar arası, gerekse Başkent Ankara'da Bakanlıklar nezdinde görüşmeler gerçekleştirerek bir çok projeyi hayata sunan Belediye Başkanı Şeref Albayrak, bu yöndeki kararlılığını sürdürüyor. İlçesinde gençlere her zaman pozitif ayrıcalık tanıyarak genç kesimi eğitim ve sporla buluşturmaya devam eden Şeref Albayrak'ın girişimleri ile ilçeye çok sayıda tesis kazandırıldı. Başkan Albayrak son olarak Siyahgül Mahallesi'nde FIFA standartlarında Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Saha yapımının tamamlandığı müjdesini verdi. Başkan Albayrak konu ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Gençliğe yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımız için geçtiğimiz sene Ağustos ayında yapımına başlayıp bitirdiğimiz 15 halı saha ile İlçemizdeki FİFA Standartlarında Sentetik Çim Yüzeyli Halı Saha sayımızı 22'ye çıkardık. Son olarak Siyahgül Mahallemizde FIFA standartlarında 30x50 ölçüsünde Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahamızın yapımı tamamlandı. Hayırlı olsun. Her daim vatandaşlarımız için İlçemiz için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Halfeti'de Başkan Albayrak'ın çalışmalarından memnuniyet duyan ilçe halkı da her daim gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıyan Başkan Albayrak ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Halfeti'de Başkan Albayrak; son olarak Siyahgül mahallesinde yapımı tamamlanan saha ile birlikte FİFA standartlarında toplam 15 tesisin hizmete sunulduğunu duyurdu.

Halfeti'ye yönelik yatırımların hız kazanması için iki yıldan bu yana gerek Şanlıurfa merkezde kurumlar arası, gerekse Başkent Ankara'da Bakanlıklar nezdinde görüşmeler gerçekleştirerek bir çok projeyi hayata sunan Belediye Başkanı Şeref Albayrak, bu yöndeki kararlılığını sürdürüyor. İlçesinde gençlere her zaman pozitif ayrıcalık tanıyarak genç kesimi eğitim ve sporla buluşturmaya devam eden Şeref Albayrak'ın girişimleri ile ilçeye çok sayıda tesis kazandırıldı. Başkan Albayrak son olarak Siyahgül Mahallesi'nde FIFA standartlarında Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Saha yapımının tamamlandığı müjdesini verdi. Başkan Albayrak konu ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "Gençliğe yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımız için geçtiğimiz sene Ağustos ayında yapımına başlayıp bitirdiğimiz 15 halı saha ile İlçemizdeki FİFA Standartlarında Sentetik Çim Yüzeyli Halı Saha sayımızı 22'ye çıkardık. Son olarak Siyahgül Mahallemizde FIFA standartlarında 30x50 ölçüsünde Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahamızın yapımı tamamlandı. Hayırlı olsun. Her daim vatandaşlarımız için İlçemiz için çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Halfeti'de Başkan Albayrak'ın çalışmalarından memnuniyet duyan ilçe halkı da her daim gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıyan Başkan Albayrak ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.