HALFETİ'DE YÜZLER GÜLÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.09.2021 - 13:34, Güncelleme: 14.09.2021 - 13:34

HALFETİ'DE YÜZLER GÜLÜYOR

​​​​​​​Halfeti'de Başkan Albayrak, belediye bünyesinde ücretsiz hizmet veren Üniversite Hazırlık Dersanesi'nde eğitim alarak hayallerine kavuşan gençlerle buluştu.
Halfeti'de gençlere yönelik pozitif ayrıcalık tanıyan Şeref Albayrak Başkanlığındaki İlçe Belediyesi'nin eğitim alanındaki uygulamaları takdirle karşılanmaya devam ediyor. Belediye ve Halfeti Kaymakamlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü Üniversite Hazırlık Dersanesi'nde eğitim aldıktan sonra hayallerine kavuşan gençlerle buluşan Başkan Albayrak, kendilerinin de büyük mutluluk yaşadıklarını dile getirdi. Halfeti gençliği ile her zaman gurur duyduğunu belirten Başkan Albayrak, üniversite hayallerne kavuşan gençlerle yakından ilgilendi. Ardından bir değerlendirme yapan Başkan Albayrak, "Halfeti Kaymakamlığı ile ortak yürüttüğümüz ücretsiz Üniversite Hazırlık  Dersanemizden; Tıp Hukuk Mühendislik ve diğer bölümleri kazanan  öğrencilerimizi; Kaymakamımız Sn Selin Sarı ile birlikte tebrik ederek hediyelerini verdik ; öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.