HALFETİ'DE PROJELER HIZLA İLERLİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2021 - 11:12, Güncelleme: 08.12.2021 - 11:12
 

HALFETİ'DE PROJELER HIZLA İLERLİYOR

​​​​​​​Halfeti'de Başkan Albayrak, 600 metrekarelik alanda yapımı devam eden Millet Bahçesi'nin en kısa sürede ilçe halkının hizmetine sunulacağını söyledi.
Şanlıurfa'nın Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, ilçesine hizmetlerin en iyisini kazandırabilmek için gecesini gündüzüne katmaya devam ediyor. 2020 yılında Halfeti için çok önemli projelere imza atan Başkan Albayrak, 2021 yılında da projelerine kaldığı yerden devam ediyor. Makamda oturmak yerine sürekli olarak sahada olmayı tercih eden Başkan Albayrak, bu kez Millet Kıraathanesi çalışmalarının devam ettiği alanda gelinen son aşamayı inceledi. Teknik ekiplerden bilgiler alan Başkan Albayrak ardından yaptığı değerlendirmesinde "Millet Kıraathanesi Yapım  çalışmalarımız devam ediyor ;  İçerisinde okuma salonu, çocuk kitap kafe-çocuk oyun alanı  ve yetişkinler için oturma alanları olan 600 metrekare kapalı alana sahip Millet Kıraathanesi'nin inşaa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor" ifadelerini kullandı. ARGIL'DA ALTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Başkan Albayrak gün içerisindeki temaslarının ardından bu kez Argıl Mahallesine geçti. Halfeti Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından mahalle genelinde devam eden kanalizasyon ve altyapı çalışmalarını Meclis Üyesi Hüseyin Şimşek ile birlikte inceleyen Başkan Albayrak uygulamanın hızla tamamlanacağını söyledi. Başkan Albayrak ardından ilçenin diğer bölgelerindeki çalışmaları incelemek üzere mahalleden ayrıldı.
​​​​​​​Halfeti'de Başkan Albayrak, 600 metrekarelik alanda yapımı devam eden Millet Bahçesi'nin en kısa sürede ilçe halkının hizmetine sunulacağını söyledi.

Şanlıurfa'nın Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, ilçesine hizmetlerin en iyisini kazandırabilmek için gecesini gündüzüne katmaya devam ediyor. 2020 yılında Halfeti için çok önemli projelere imza atan Başkan Albayrak, 2021 yılında da projelerine kaldığı yerden devam ediyor.

Makamda oturmak yerine sürekli olarak sahada olmayı tercih eden Başkan Albayrak, bu kez Millet Kıraathanesi çalışmalarının devam ettiği alanda gelinen son aşamayı inceledi. Teknik ekiplerden bilgiler alan Başkan Albayrak ardından yaptığı değerlendirmesinde "Millet Kıraathanesi Yapım  çalışmalarımız devam ediyor ;  İçerisinde okuma salonu, çocuk kitap kafe-çocuk oyun alanı  ve yetişkinler için oturma alanları olan 600 metrekare kapalı alana sahip Millet Kıraathanesi'nin inşaa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor" ifadelerini kullandı.

ARGIL'DA ALTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Başkan Albayrak gün içerisindeki temaslarının ardından bu kez Argıl Mahallesine geçti. Halfeti Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından mahalle genelinde devam eden kanalizasyon ve altyapı çalışmalarını Meclis Üyesi Hüseyin Şimşek ile birlikte inceleyen Başkan Albayrak uygulamanın hızla tamamlanacağını söyledi. Başkan Albayrak ardından ilçenin diğer bölgelerindeki çalışmaları incelemek üzere mahalleden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.