HALFETİ'DE İSTİHDAM ARTIYOR

İlçeler 23.06.2022 - 14:35, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:54

HALFETİ'DE İSTİHDAM ARTIYOR

​​​​​​​Halfeti Belediye Başkanı Şeref ALbayrak, tekstil fabrikasını ziyaret ederek işçilerle buluştu.
Halfeti'de bir yandan kurumsal çalışmaların takipçisi olan Başkan Şeref Albayrak, gönül belediyeciliğini de ihmal etmiyor. Merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın ilçenin dört bir noktasına ulaşan Başkan Albayrak, bu kez işçilerle bir araya geldi. İlçesinde istihdamın artması için yaptığı çalışmalarla da gündeme gelen Başkan Albayrak'ın adresi bu Tekstil atölyesi oldu. Burada işçileri ziyaret ederek sohbet eden Başkan Albayrak yaptığı değerlendirmesinde "İlçemizde Faaliyet gösteren 80 kişinin çalıştığı Drıgo Tekstil Atölyesi'ni ziyaret ettik; Yıl sonunda Tekstil Fabrikamızın tamamlanmasıyla birlikte 300 hemşehrimize istihdam sağlamış olacağız" dedi. İşçiler de mütevazi duruşu ve halkın içinde olan yaklaşımından dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür etti.

Şanlıurfa HABERİ