HALFETİ İŞİ SIKI TUTUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2020 - 20:09, Güncelleme: 05.12.2020 - 20:09
 

HALFETİ İŞİ SIKI TUTUYOR

Halfeti'de sokağa çıkma kısıtlamasından hemen önce de ilçenin dört bir yanında dezenfekte çalışmaları gerçekleştirildi.
Şeref Albayrak Başkanlığındaki Halfeti Belediyesi, Pandemi çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak ilçenin tüm sokak ve caddelerini dezenfekte etmeyi sürdürüyor. Pandemi sürecinin başarılı adresleri arasında gösterilen Halfeti'de vatandaşların sağlığını ön planda tutan uygulamaları ile takdirleri toplayan Başkan Albayrak'ın birebir takip ettiği çalışmalar vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Önceki gün yine Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak gerçekleştirilen çalışmalar ilçenin tüm bölgelerine yayıldı. Gerek araçla gerekse personelle sokakları tek tek dezenfekte eden ekipler, vatandaşların talepleri üzerine işyerlerinde de benzer uygulamaları gerçekleştirdi. Süreç içerisinde dezenfekte ve hijyen konusunda kendilerine iletilen talepleri gün içerisinde karşılamaya devam eden Halfeti Belediyesi'nde Başkan Şeref Albayrak'ta hassasiyet çağrısını bir kez daha yineledi. Vatandaşlara seslenen Başkan Albayrak, özellikle sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesini istedi. Başkan Albayrak, el birliği ile bu süreci atlatacaklarını ifade etti. (www.akbelediyeler.com)
Halfeti'de sokağa çıkma kısıtlamasından hemen önce de ilçenin dört bir yanında dezenfekte çalışmaları gerçekleştirildi.

Şeref Albayrak Başkanlığındaki Halfeti Belediyesi, Pandemi çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak ilçenin tüm sokak ve caddelerini dezenfekte etmeyi sürdürüyor. Pandemi sürecinin başarılı adresleri arasında gösterilen Halfeti'de vatandaşların sağlığını ön planda tutan uygulamaları ile takdirleri toplayan Başkan Albayrak'ın birebir takip ettiği çalışmalar vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.

Önceki gün yine Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak gerçekleştirilen çalışmalar ilçenin tüm bölgelerine yayıldı. Gerek araçla gerekse personelle sokakları tek tek dezenfekte eden ekipler, vatandaşların talepleri üzerine işyerlerinde de benzer uygulamaları gerçekleştirdi. Süreç içerisinde dezenfekte ve hijyen konusunda kendilerine iletilen talepleri gün içerisinde karşılamaya devam eden Halfeti Belediyesi'nde Başkan Şeref Albayrak'ta hassasiyet çağrısını bir kez daha yineledi. Vatandaşlara seslenen Başkan Albayrak, özellikle sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen hususlarına dikkat edilmesini istedi. Başkan Albayrak, el birliği ile bu süreci atlatacaklarını ifade etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.