HALFETİ GENÇLERİ IŞIK SAÇIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.02.2021 - 13:48, Güncelleme: 09.02.2021 - 13:48

HALFETİ GENÇLERİ IŞIK SAÇIYOR

​​​​​​​Halfeti'de gençleri eğitim ve sporun her branşı ile buluşturmaya devam eden Başkan Şeref Albayrak, çalışmaları inceleyerek gençleri dinledi.
Halfeti'ye yönelik yatırımların hız kazanması için iki yıldan bu yana gerek Şanlıurfa merkezde kurumlar arası, gerekse Başkent Ankara'da Bakanlıklar nezdinde görüşmeler gerçekleştirerek bir çok projeyi hayata sunan Belediye Başkanı Şeref Albayrak, bu yöndeki kararlılığını sürdürüyor. İlçesinde gençlere her zaman pozitif ayrıcalık tanıyarak genç kesimi eğitim ve sporla buluşturmaya devam eden Şeref Albayrak haftanın ilk günü İlçe Halk Kütüphanesi'ni gezerek gençlerle buluştu. Kütüphanedeki çalışmaları inceleyen Başkan Albayrak ardından gençleri ziyaret ederek herhangi bir taleplerinin olup olmadığını sordu. Kütüphanede özellikle pandemi hususlarının dikkatle takip edilmesi talimatını veren Başkan Albayrak, gençlerden gelen fotoğraf taleplerini de geri çevirmedi. Kitaplar ve yazarlar üzerine gençlerle bir süre sohbet eden Başkan Albayrak, kitap yelpazesinin daha da gelişmesi için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini ve bu yönde gençlerin taleplerine önem verdiklerini söyledi. Gençler de kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)