Halfeti Belediyesi'nden gençlere eğitim yatırımı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2020 - 14:03, Güncelleme: 21.08.2020 - 14:03
 

Halfeti Belediyesi'nden gençlere eğitim yatırımı

​​​​​​​Şeref Albayrak Başkanlığındaki Halfeti Belediyesi, ücretsiz üniversite hazırlık kursu kayıtlarına yakında başlıyor.
Gençlere yönelik eğitim ve sportif faaliyetleri ile gündeme gelen Güneydoğu'nun turizmde öne çıkan ilçelerinden Halfeti Belediyesi, mezun öğrencilere yönelik ücretsiz üniversite hazırlık kursu düzenliyor. Bugün başlayan öğretmen kayıtlarının 21-25 Ağustos, öğrenci kayıtlarının ise 26-30 Ağustos tarihleri arasında yapılacağı duyuruldu. Eğitime verdiği önemi her defasında dile getiren Başkan Albayrak da tüm gençlere seslenerek, "Mezun gençlerimizi Halfeti Belediyemiz Eğitim ve Gençlik Merkezimiz bünyesinde kurulan ücretsiz üniversite hazırlık kursumuza bekliyoruz. Gelin üniversite hayallerinizi birlikte gerçekleştirelim" dedi. Halfetili vatandaşlar ise başta gençler olmak üzere belediyeciliğin her alanında kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Albayrak'a ve tüm Halfeti Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Şeref Albayrak Başkanlığındaki Halfeti Belediyesi, ücretsiz üniversite hazırlık kursu kayıtlarına yakında başlıyor.

Gençlere yönelik eğitim ve sportif faaliyetleri ile gündeme gelen Güneydoğu'nun turizmde öne çıkan ilçelerinden Halfeti Belediyesi, mezun öğrencilere yönelik ücretsiz üniversite hazırlık kursu düzenliyor. Bugün başlayan öğretmen kayıtlarının 21-25 Ağustos, öğrenci kayıtlarının ise 26-30 Ağustos tarihleri arasında yapılacağı duyuruldu. Eğitime verdiği önemi her defasında dile getiren Başkan Albayrak da tüm gençlere seslenerek, "Mezun gençlerimizi Halfeti Belediyemiz Eğitim ve Gençlik Merkezimiz bünyesinde kurulan ücretsiz üniversite hazırlık kursumuza bekliyoruz. Gelin üniversite hayallerinizi birlikte gerçekleştirelim" dedi.

Halfetili vatandaşlar ise başta gençler olmak üzere belediyeciliğin her alanında kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Albayrak'a ve tüm Halfeti Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.