GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNE BAŞKAN TANIŞ ÖRNEĞİ

İlçeler 24.07.2022 - 14:58, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:58
 

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNE BAŞKAN TANIŞ ÖRNEĞİ

​​​​​​​Gürpınar'da Başkan Hayrullah Tanış, Elaçmaz Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.
Gönül Belediyeciliğinde örnek isim olan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Hayrullah Tanış'ın durağı bu kez Elaçmaz Mahallesi oldu. Başkan Tanış, Kanaat Önderi Sami Yiğit ve Belediye Meclis Üyesi Bilal Durak ile birlikte Elaçmaz Mahallesini ziyaret ederek Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Tanış, Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyerek kurumsal çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Tanış, "Hemşehrilerimizle el ele gönül gönüle verip Gürpınar'ımız için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. Gürpınarlı vatandaşlar da Başkan Tanış'ın sürekli olarak halk buluşmalarına önem verdiğini belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Tanış ve ekibine teşekkür etti. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Gürpınar'da Başkan Hayrullah Tanış, Elaçmaz Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

Gönül Belediyeciliğinde örnek isim olan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, her defasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine kurumsal çalışmalarda yön belirleyen Başkan Hayrullah Tanış'ın durağı bu kez Elaçmaz Mahallesi oldu. Başkan Tanış, Kanaat Önderi Sami Yiğit ve Belediye Meclis Üyesi Bilal Durak ile birlikte Elaçmaz Mahallesini ziyaret ederek Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Tanış, Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyerek kurumsal çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Tanış, "Hemşehrilerimizle el ele gönül gönüle verip Gürpınar'ımız için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. Gürpınarlı vatandaşlar da Başkan Tanış'ın sürekli olarak halk buluşmalarına önem verdiğini belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Tanış ve ekibine teşekkür etti.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.