GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNDE ÖRNEK ADRES

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2020 - 12:36, Güncelleme: 28.09.2020 - 12:36
 

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNDE ÖRNEK ADRES

​​​​​​​Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bu kez Bızmişen TOKİ konutları bölgesini ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları İçmeler Mahallesi TOKİ konutlarını besleyen 4.700 metrelik yeni içme suyu isale hattı yapımında incelemelerde bulundu. Vatandaşların ricası üzerine evlerine konuk olan Başkan Şerifoğulları, hem belediye olarak gerçekleştirmiş oldukları sosyal projelerini anlattı hem de talep ve önerileri dinledi. Özellikle çocuklar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Şerifoğulları, kendisi de aynı samimi ve babacan duygularla çocukları selamladı. Ziyaretinin büyük bir kısmını çocuklarla ilgilenerek geçiren Başkan Şerifoğulları, kendilerine bir de futbol sahası yapma sözü verdi. Mahalle sakinlerinin genel olarak sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Şerifoğulları, konuyla ilgili ekibine talimat vererek yapılması gereken her ayrıntının not edilip en kısa sürede gerçekleştirilmesi emrini verdi. Özellikle ulaşım noktasında mahalle sakinlerinin hiçbir sıkıntısının kalmayacağını vurgulayan Başkan Şerifoğulları, bayanlar tarafından da talep edilen Pazar ve sosyal donatı alanlarının en kısa sürede gerçekleştirileceği sözünü verdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bizzat talimat veren Başkan Şerifoğulları, mahalle içerisinde düzenli olarak temizlik ve hijyen çalışmaları ile ilaçlama çalışmalarının da aksatılmadan gerçekleştirileceği bilgisini aktardı. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bu kez Bızmişen TOKİ konutları bölgesini ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları İçmeler Mahallesi TOKİ konutlarını besleyen 4.700 metrelik yeni içme suyu isale hattı yapımında incelemelerde bulundu. Vatandaşların ricası üzerine evlerine konuk olan Başkan Şerifoğulları, hem belediye olarak gerçekleştirmiş oldukları sosyal projelerini anlattı hem de talep ve önerileri dinledi.

Özellikle çocuklar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Şerifoğulları, kendisi de aynı samimi ve babacan duygularla çocukları selamladı. Ziyaretinin büyük bir kısmını çocuklarla ilgilenerek geçiren Başkan Şerifoğulları, kendilerine bir de futbol sahası yapma sözü verdi.

Mahalle sakinlerinin genel olarak sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Şerifoğulları, konuyla ilgili ekibine talimat vererek yapılması gereken her ayrıntının not edilip en kısa sürede gerçekleştirilmesi emrini verdi.

Özellikle ulaşım noktasında mahalle sakinlerinin hiçbir sıkıntısının kalmayacağını vurgulayan Başkan Şerifoğulları, bayanlar tarafından da talep edilen Pazar ve sosyal donatı alanlarının en kısa sürede gerçekleştirileceği sözünü verdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bizzat talimat veren Başkan Şerifoğulları, mahalle içerisinde düzenli olarak temizlik ve hijyen çalışmaları ile ilaçlama çalışmalarının da aksatılmadan gerçekleştirileceği bilgisini aktardı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.