GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNDE KİLİS ÖRNEĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2020 - 10:50, Güncelleme: 10.08.2020 - 10:50
 

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNDE KİLİS ÖRNEĞİ

Kilis Belediye Başkanı Av. Mehmet Abdi Bulut, haftanın ilk gününde esnafı ziyaret ederek 'Hayırlı İşler' temennisinde bulundu.
Gönül Belediyeciliğinin Güneydoğu'daki örnek adreslerinden Kilis'te Başkan Av. Mehmet Abdi Bulut, sabahın erken saatlerinde esnafı ve vatandaşı ziyaret etti. Esnafa 'Hayırlı İşler' temennisinde bulunan Başkan Bulut, güzergah üzerinde vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerileri dinledi. Talepler doğrultusunda kurumsal çalışmalara yön verdiklerini belirten Başkan Bulut, dilek ve temennilere hassasiyet gösterdiklerini belirtti. Öğlen saatlerine kadar süren temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Başkan Bulut, "Yeni güne, yeni haftaya 'Bismillah' dedik. Rabbim işlerimizi kolay, rızıklarımızı helal, kazançlarımızı bol ve bereketli eylesin. Tüm Kilis halkının sağlıklı ve huzurlu bir hafta geçirmesini temenni ediyorum" dedi. Başkan bulut, temaslarında özellikle koronavirüs sürecinde denetimlerin rutin olarak devam edeceğini ve vatandaşların sosyal mesafe ve maske kullanımına özen göstermelerini istedi. (www.akbelediyeler.com)
Kilis Belediye Başkanı Av. Mehmet Abdi Bulut, haftanın ilk gününde esnafı ziyaret ederek 'Hayırlı İşler' temennisinde bulundu.

Gönül Belediyeciliğinin Güneydoğu'daki örnek adreslerinden Kilis'te Başkan Av. Mehmet Abdi Bulut, sabahın erken saatlerinde esnafı ve vatandaşı ziyaret etti. Esnafa 'Hayırlı İşler' temennisinde bulunan Başkan Bulut, güzergah üzerinde vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerileri dinledi. Talepler doğrultusunda kurumsal çalışmalara yön verdiklerini belirten Başkan Bulut, dilek ve temennilere hassasiyet gösterdiklerini belirtti. Öğlen saatlerine kadar süren temaslarının ardından bir değerlendirme yapan Başkan Bulut, "Yeni güne, yeni haftaya 'Bismillah' dedik. Rabbim işlerimizi kolay, rızıklarımızı helal, kazançlarımızı bol ve bereketli eylesin. Tüm Kilis halkının sağlıklı ve huzurlu bir hafta geçirmesini temenni ediyorum" dedi.

Başkan bulut, temaslarında özellikle koronavirüs sürecinde denetimlerin rutin olarak devam edeceğini ve vatandaşların sosyal mesafe ve maske kullanımına özen göstermelerini istedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.