GEVAŞ'IN 50 YILI ŞEKİLLENDİRİLİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2021 - 13:20, Güncelleme: 22.02.2021 - 13:20
 

GEVAŞ'IN 50 YILI ŞEKİLLENDİRİLİYOR

Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, ilçenin 50 yıllık geleceğini şekillendirecek imar planı için yoğun çalışma içerisinde olduklarını belirtti.
Gevaş halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi, bu kez ilçenin 50 yıllık geleceğini şekillendirecek imar planı için kolları sıvadı. İlçenin her anlamda kalkınabilmesi için bir yandan projeler üreten diğer yandan projelerin gerçekleşmesi için Başkent Ankara'da bakanlıklar nezdinde kaynak arayışları sürdüren genç ve başarılı Belediye Başkanı Murat Sezer, önceki gün birim çalışanları ile bir araya gelerek imar sıkıntısına yönelik kesin ve uzun vadeli çözümler üretmek için yoğun çalışma sarf etti. Gelecek nesillere daha da yaşanabilir bir Gevaş bırakmanın gayesi içerisinde olduklarını dile getiren Başkan Sezer yaptığı değerlendirmesinde "İmar Daire başkanımız , şube müdürümüz ve mühendis arkadaşlarımızla Gevaş’ımızın en önemli problemlerinden biri olan İmar sıkıntısını gidermeye çalışıyoruz. Gevaş’ımızın gelecek 50 yılını şekillendirecek bir imar planı hayata geçireceğiz" dedi. Toplantıda İmar planı görüşülürken özellikle vatandaşların da konu hakkındaki talepleri de masaya yatırılarak görüşler ele alındı.  (www.akbelediyeler.com)
Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, ilçenin 50 yıllık geleceğini şekillendirecek imar planı için yoğun çalışma içerisinde olduklarını belirtti.

Gevaş halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi, bu kez ilçenin 50 yıllık geleceğini şekillendirecek imar planı için kolları sıvadı. İlçenin her anlamda kalkınabilmesi için bir yandan projeler üreten diğer yandan projelerin gerçekleşmesi için Başkent Ankara'da bakanlıklar nezdinde kaynak arayışları sürdüren genç ve başarılı Belediye Başkanı Murat Sezer, önceki gün birim çalışanları ile bir araya gelerek imar sıkıntısına yönelik kesin ve uzun vadeli çözümler üretmek için yoğun çalışma sarf etti. Gelecek nesillere daha da yaşanabilir bir Gevaş bırakmanın gayesi içerisinde olduklarını dile getiren Başkan Sezer yaptığı değerlendirmesinde "İmar Daire başkanımız , şube müdürümüz ve mühendis arkadaşlarımızla Gevaş’ımızın en önemli problemlerinden biri olan İmar sıkıntısını gidermeye çalışıyoruz. Gevaş’ımızın gelecek 50 yılını şekillendirecek bir imar planı hayata geçireceğiz" dedi.

Toplantıda İmar planı görüşülürken özellikle vatandaşların da konu hakkındaki talepleri de masaya yatırılarak görüşler ele alındı.

 (www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.