GEVAŞ SAHİL BANDINA KAVUŞUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2020 - 15:11, Güncelleme: 08.09.2020 - 15:11
 

GEVAŞ SAHİL BANDINA KAVUŞUYOR

​​​​​​​Gevaş'a sahil bandı kazandırabilmek için kıt imkanlara rağmen gecesini gündüzüne katan Başkan Murat Sezer'den Gevaşlılara bir müjde bir de çağrı var.
Gevaş'ta göreve geldiğinden bu yana ilçenin her anlamda kalkınabilmesi için yoğun çaba sarf eden Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezen son 2 ayda Van Gölü'nden 2 bin kamyon taş çıkardı. Amacının Edremit ve Tatvan'da olduğu gibi Gevaş'a da bir sahil bandı kazandırmak olduğunu belirten Başkan Sezer vatandaşlardan tam not alırken, belediye ekiplerinin tüm kıt imkanlara rağmen en verimli şekilde uygulamayı devam ettirdiği öğrenildi. "GEVAŞ'A ESER KAZANDIRMANIN ONURU VE GURURUNU YAŞIYORUZ" Çalışmaların her aşamasını birebir takip eden Başkan Sezer uygulama ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde, "Vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz vaatleri teker teker yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gevaş'ımızın en önemli sorunlardan sahil bandının olmayışı hem bizim için hem bulunduğumuz konum için büyük sorun teşkil etmekteydi. Yaklaşık 50 yıldır herkesin yapılmasını istediği ancak hiç bir şekilde el atılmayan sahil bandı ile ilgili göreve başladığımızın hemen akabinde ciddi bir çalışma başlattık. Bulunduğumuz konumda 2 ayda 2 bin kamyon taşı taş tahimatı olarak kullandık ve balçıklı alanı güzel bir sahil bandına dönüşmesi için büyük çaba sarf etmekteyiz. Buraya gelerek bu çalışmayı gören vatandaşlarımız takdirlerini tarafımıza sunmaktadırlar. Lütfen ama lütfen vatandaşlarımızın gelip buradaki çalışmayı birebir görmelerini isteriz. İnşallah sahil bandımızı hizmete sunarak Gevaş'ımızın hak ettiği noktaya gelmesi için çabalarımıza devam edeceğiz. Yanı başımızda Tatvan'da, Edremit'te güzel bir sahil bandı var. Güzelim Gevaş'ımızın sahil bandının olmaması büyük sıkıntı arz ediyordu. Elimizdeki kıt imkanlara rağmen elimizden gelen tüm çabayı sarf edip maksimum bir verimlilikle bu sahil bandını Gevaş'ımıza kazandıracağız. Belediye olarak Gevaş'a eser kazandırmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz. İnşallah Gevaş'ımıza daha güzel eserler bırakacağız. Vatandaşlarımız dualarını bizlerden esirgemesinler. Her zaman dediğimiz gibi Gevaş'lılar her zaman hizmetin en iyisine layıktır" dedi. Başkan Sezer'in çalışmaların yakından takip eden Gevaşlılar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Sezer'e ve tüm Gevaş Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Gevaş'a sahil bandı kazandırabilmek için kıt imkanlara rağmen gecesini gündüzüne katan Başkan Murat Sezer'den Gevaşlılara bir müjde bir de çağrı var.

Gevaş'ta göreve geldiğinden bu yana ilçenin her anlamda kalkınabilmesi için yoğun çaba sarf eden Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezen son 2 ayda Van Gölü'nden 2 bin kamyon taş çıkardı. Amacının Edremit ve Tatvan'da olduğu gibi Gevaş'a da bir sahil bandı kazandırmak olduğunu belirten Başkan Sezer vatandaşlardan tam not alırken, belediye ekiplerinin tüm kıt imkanlara rağmen en verimli şekilde uygulamayı devam ettirdiği öğrenildi.

"GEVAŞ'A ESER KAZANDIRMANIN ONURU VE GURURUNU YAŞIYORUZ"

Çalışmaların her aşamasını birebir takip eden Başkan Sezer uygulama ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde, "Vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz vaatleri teker teker yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gevaş'ımızın en önemli sorunlardan sahil bandının olmayışı hem bizim için hem bulunduğumuz konum için büyük sorun teşkil etmekteydi. Yaklaşık 50 yıldır herkesin yapılmasını istediği ancak hiç bir şekilde el atılmayan sahil bandı ile ilgili göreve başladığımızın hemen akabinde ciddi bir çalışma başlattık. Bulunduğumuz konumda 2 ayda 2 bin kamyon taşı taş tahimatı olarak kullandık ve balçıklı alanı güzel bir sahil bandına dönüşmesi için büyük çaba sarf etmekteyiz. Buraya gelerek bu çalışmayı gören vatandaşlarımız takdirlerini tarafımıza sunmaktadırlar. Lütfen ama lütfen vatandaşlarımızın gelip buradaki çalışmayı birebir görmelerini isteriz. İnşallah sahil bandımızı hizmete sunarak Gevaş'ımızın hak ettiği noktaya gelmesi için çabalarımıza devam edeceğiz. Yanı başımızda Tatvan'da, Edremit'te güzel bir sahil bandı var. Güzelim Gevaş'ımızın sahil bandının olmaması büyük sıkıntı arz ediyordu. Elimizdeki kıt imkanlara rağmen elimizden gelen tüm çabayı sarf edip maksimum bir verimlilikle bu sahil bandını Gevaş'ımıza kazandıracağız. Belediye olarak Gevaş'a eser kazandırmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz. İnşallah Gevaş'ımıza daha güzel eserler bırakacağız. Vatandaşlarımız dualarını bizlerden esirgemesinler. Her zaman dediğimiz gibi Gevaş'lılar her zaman hizmetin en iyisine layıktır" dedi.

Başkan Sezer'in çalışmaların yakından takip eden Gevaşlılar da kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Sezer'e ve tüm Gevaş Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.