GENEL BAŞKAN BÜYÜKGÜMÜŞ MİDYAT'TA

İlçeler (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2020 - 13:36, Güncelleme: 12.10.2020 - 13:36
 

GENEL BAŞKAN BÜYÜKGÜMÜŞ MİDYAT'TA

​​​​​​​AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Midyat İlçe 6. Gençlik Kolları Olağan Kongresine katılarak güven tazeleyen Hekim Arslan ve yönetimini tebrik etti.
AK Parti'de kongreler kaldığı yerden devam etti. Yoğun bir hafta sonu geçiren adreslerden Mardin Midyat'ta Midyat İlçe 6. Gençlik Kolları Olağan Kongresi şölen havasında tamamlandı. Katılımın yüksek olduğu buluşmada özellikle koronavirüs hassasiyetine dikkat edildi. Kongreye AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, İl Başkan Vekili Vahap Alma, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış, AK kadrolar ve vatandaşlar katıldı. Yapılan kongrede Hekim Arslan ve yönetimi tekrardan güven tazeleyerek 'yola devam' dedi. Kongrede bir konuşma yaparak Midyat'ın birlik ve beraberlik içerisinde yola devam ettiğine vurgu yapan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Midyat AK Gençliğinin ilk günkü azim ve heyecanla çalışmalarını sürdüreceğinden emin olduğunu söyledi. Genel Başkan Büyükgümüş, "6. Olağan İlçe Gençlik Kolları Kongrelerimize maske,mesafe ve temizlik kurallarına dikkat ederek birlik ve beraberlikle devam ediyoruz. Bayrağı gayretle taşıyan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, yeni görev alan ekiplerimize başarılar diliyoruz" değerlendirmesi yaptı. Genel Başkan Büyükgümüş ve beraberindekiler gün içerisinde AK Parti Midyat İlçe Başkanlığını da ziyaret etti. Parti çalışmalarının ele alındığı buluşmada Midyat'taki birlik ve beraberliğin tüm bölgeye örnek olması dileğinde bulunuldu. Heyet ardından ilçede bir dizi gezi ve temaslar gerçekleştirdi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Midyat İlçe 6. Gençlik Kolları Olağan Kongresine katılarak güven tazeleyen Hekim Arslan ve yönetimini tebrik etti.

AK Parti'de kongreler kaldığı yerden devam etti. Yoğun bir hafta sonu geçiren adreslerden Mardin Midyat'ta Midyat İlçe 6. Gençlik Kolları Olağan Kongresi şölen havasında tamamlandı. Katılımın yüksek olduğu buluşmada özellikle koronavirüs hassasiyetine dikkat edildi. Kongreye AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, İl Başkan Vekili Vahap Alma, AK Parti Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış, AK kadrolar ve vatandaşlar katıldı. Yapılan kongrede Hekim Arslan ve yönetimi tekrardan güven tazeleyerek 'yola devam' dedi. Kongrede bir konuşma yaparak Midyat'ın birlik ve beraberlik içerisinde yola devam ettiğine vurgu yapan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Midyat AK Gençliğinin ilk günkü azim ve heyecanla çalışmalarını sürdüreceğinden emin olduğunu söyledi. Genel Başkan Büyükgümüş, "6. Olağan İlçe Gençlik Kolları Kongrelerimize maske,mesafe ve temizlik kurallarına dikkat ederek birlik ve beraberlikle devam ediyoruz. Bayrağı gayretle taşıyan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, yeni görev alan ekiplerimize başarılar diliyoruz" değerlendirmesi yaptı.

Genel Başkan Büyükgümüş ve beraberindekiler gün içerisinde AK Parti Midyat İlçe Başkanlığını da ziyaret etti. Parti çalışmalarının ele alındığı buluşmada Midyat'taki birlik ve beraberliğin tüm bölgeye örnek olması dileğinde bulunuldu. Heyet ardından ilçede bir dizi gezi ve temaslar gerçekleştirdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.