EYYÜBİYE'DE BUGÜN ŞÖLEN VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2021 - 11:37, Güncelleme: 09.10.2021 - 11:37

EYYÜBİYE'DE BUGÜN ŞÖLEN VAR

​​​​​​​Eyyübiye Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerin toplu açılış töreni bugün saat 16.30'da gerçekleşecek.
Eyyübiye Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerin toplu açılış töreni bugün gerçekleşecek. 15 Temmuz mahallesi Şelale park, Kitap Otağı, Yardımcı parkı, 5 halı saha ve 3 Muhtar Evi, açlışları için cumartesi 16.30’da toplu açılış yapılacak. Eyyübiye Belediyesi tarafından hayata geçirilen 15 Temmuz mahallesi Şelale park, 15 Temmuz mahallesi Kitap Otağı, Yardımcı mahallesi sosyal donatı alanı, TOKİ (Batıkent) halı saha, Kito Deresi Halı saha, İkizce mahallesi halı saha, Yamaçaltı mahallesi halı saha, Yardımcı mahallesi Halı saha, Ruha mahallesi Muhtar evi, 15 Temmuz mahallesi muhtar evi, Karakoyunlu mahallesi muhtar evi için toplu açılış yapılacak. 9 Ekim Cumartesi saat 16.30’da 15 Temmuz mahallesi Ayhan Şahenk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi yanında yapılacak toplu açılış törenine tüm vatandaşlar davet edildi.