ELAZIĞ BELEDİYESİ İŞİ SIKI TUTUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2020 - 15:22, Güncelleme: 07.08.2020 - 15:22
 

ELAZIĞ BELEDİYESİ İŞİ SIKI TUTUYOR

​​​​​​​Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, pandemi denetimlerine katılarak vatandaşlara "Sağlıklı ve mutlu bir yaşam için kurallara riayet edelim" çağrısında bulundu.
Pandemi sürecinde yaptığı çalışmalarla AK Belediyecilik örneği sergileyen Elazığ Belediyesinde Başkan Şahin Serifoğulları, Covid-19 ile mücadele kapsamında 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen denetimlere katılımı gösterdi. Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve kurum amirleri ile birlikte Kapalı Çarşıda ve Belediye Çarşısında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şahin Şerifoğulları, sosyal mesafe ve maske konusuna halkın hassasiyet göstermesini istedi. Pandemi sürecinde düzenli ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları ile vatandaşlardan takdir gören Elazığ Belediyesi'nin bu yöndeki çalışmalarına devam ettiğini belirten Başkan Şahin Şerifoğulları, birlik içerisinde süreci aşacaklarını dile getirdi. Gün içerisinde farklı bölgelerdeki denetimlere de katılan Başkan Şahin Şerifoğulları, "Sağlıklı ve mutlu bir yaşam için kurallara riayet edelim" dedi. (www.akbelediyeler.com)  
​​​​​​​Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, pandemi denetimlerine katılarak vatandaşlara "Sağlıklı ve mutlu bir yaşam için kurallara riayet edelim" çağrısında bulundu.

Pandemi sürecinde yaptığı çalışmalarla AK Belediyecilik örneği sergileyen Elazığ Belediyesinde Başkan Şahin Serifoğulları, Covid-19 ile mücadele kapsamında 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen denetimlere katılımı gösterdi. Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve kurum amirleri ile birlikte Kapalı Çarşıda ve Belediye Çarşısında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şahin Şerifoğulları, sosyal mesafe ve maske konusuna halkın hassasiyet göstermesini istedi.

Pandemi sürecinde düzenli ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları ile vatandaşlardan takdir gören Elazığ Belediyesi'nin bu yöndeki çalışmalarına devam ettiğini belirten Başkan Şahin Şerifoğulları, birlik içerisinde süreci aşacaklarını dile getirdi. Gün içerisinde farklı bölgelerdeki denetimlere de katılan Başkan Şahin Şerifoğulları, "Sağlıklı ve mutlu bir yaşam için kurallara riayet edelim" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.