DOĞANYOL'DA BİR YENİLİK DAHA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2020 - 12:34, Güncelleme: 26.11.2020 - 12:34
 

DOĞANYOL'DA BİR YENİLİK DAHA

​​​​​​​Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, seçim vaatleri arasında yer alan Doğanyol Sosyal Yaşam Merkezi'nin de tamamlandığını duyurdu.
Vatandaşlara yönelik hizmetin en iyisini sunabilmek için alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra Doğanyol'a uzun vadeli projeler kazandırmaya devam eden Başkan Hakan Bay, bu kez Doğanyol Sosyal Yaşam Merkezi'nin tamamlandığı müjdesini verdi. Geçtiğimiz aylarda da eski hizmet binasını revize ederek ilçeye konuk evi olarak kazandıran Başkan Bay, içerisinde; kafeterya, toplantı salonu, el sanatları merkezi, Kur'an kursu, yemekhane ve endüstriyel mutfak gibi hizmet unsurlarını barındıran Doğanyol Sosyal Yaşam Merkezi'nin tüm ilçe halkına hayırlı olmasını diledi. Emeklerinden dolayı süreç içerisinde Doğanyol'da görev yapan kaymakamlara ve işadamlarına teşekkür eden Başkan Bay, seçim dönemindeki vaatlerinden birini daha hayata kazandırdıkları için mutlu olduğunu söyledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, seçim vaatleri arasında yer alan Doğanyol Sosyal Yaşam Merkezi'nin de tamamlandığını duyurdu.

Vatandaşlara yönelik hizmetin en iyisini sunabilmek için alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra Doğanyol'a uzun vadeli projeler kazandırmaya devam eden Başkan Hakan Bay, bu kez Doğanyol Sosyal Yaşam Merkezi'nin tamamlandığı müjdesini verdi. Geçtiğimiz aylarda da eski hizmet binasını revize ederek ilçeye konuk evi olarak kazandıran Başkan Bay, içerisinde; kafeterya, toplantı salonu, el sanatları merkezi, Kur'an kursu, yemekhane ve endüstriyel mutfak gibi hizmet unsurlarını barındıran Doğanyol Sosyal Yaşam Merkezi'nin tüm ilçe halkına hayırlı olmasını diledi. Emeklerinden dolayı süreç içerisinde Doğanyol'da görev yapan kaymakamlara ve işadamlarına teşekkür eden Başkan Bay, seçim dönemindeki vaatlerinden birini daha hayata kazandırdıkları için mutlu olduğunu söyledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.