DİGOR'DA İKİNCİ DENETİM YAPILDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2020 - 15:46, Güncelleme: 13.08.2020 - 15:46

DİGOR'DA İKİNCİ DENETİM YAPILDI

Pandemi sürecinin en başarılı adreslerinden Kars Digor'da Başkan Kerenciler, denetimlere katıldı.
Pandemiyle mücadelede kontrollü hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması amacıyla İçişleri Bakanlığınca “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla yayımlanan genelge çerçevesinde tüm il ve ilçeleri kapsayacak en kapsamlı denetimler devam ediyor. Bu doğrultuda süreci hassasiyetle takip eden adreslerden Kars'ın Digor İlçesinde denetimlerin ikincisi gerçekleştirildi. Pandemi  döneminde vatandaşın sağlığını esas alan çalışmaları ile takdir toplayan Digor Belediye Başkanı Nebi Kerenciler, Kaymakam Enver Hakan Zengince ve kurum amirlerinin de katılımıyla ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya geldi. İlçenin muhtelif yerlerinde maskesiz gezen vatandaşları uyaran Başkan Kerenciler, süreç içerisinde özellikle Maske, Sosyal mesafe ve Hijyen uyarılarının dikkate alınmasını istedi. Vatandaşlar hassasiyetinden dolayı Başkan Kerencilere ve Kaymakam Zengince'ye teşekkür ettiler. (www.akbelediyeler.com)