Dargeçit'te verimli çalışma dönemi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2020 - 11:07, Güncelleme: 02.09.2020 - 11:07
 

Dargeçit'te verimli çalışma dönemi

Dargeçit Belediyesi ekipleri Başkan Mehmet Cüneyt Aksoy'un talimatları ile yollarda sıcak asfalt uygulamasına hız verdi.
Mehmet Cüneyt Aksoy Başkanlığındaki Dargeçit Belediyesi yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. Vatandaşlardan talep talepler üzerine geçtiğimiz hafta Ormaniçi Mahallesinde çökme tehlikesi bulunan köprüyü kısa sürede onararak güzergahı tekrardan trafiğe açan Dargeçit Belediyesi ekipleri, bu hafta da ilçe içi yollardaki uygulamalarına devam etti. Yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında programlı bir şekilde belirlenen güzergahlarda sıcak asfalt dökme işlemleri gerçekleştiren Belediye ekipleri, uygulamaları ile vatandaşlardan tam not aldı. Başkan Mehmet Cüneyt Aksoy'un da birebir takip ettiği çalışmalar ilçe genelinde devam ederken, Dargeçitliler kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Aksoy'a ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
Dargeçit Belediyesi ekipleri Başkan Mehmet Cüneyt Aksoy'un talimatları ile yollarda sıcak asfalt uygulamasına hız verdi.

Mehmet Cüneyt Aksoy Başkanlığındaki Dargeçit Belediyesi yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. Vatandaşlardan talep talepler üzerine geçtiğimiz hafta Ormaniçi Mahallesinde çökme tehlikesi bulunan köprüyü kısa sürede onararak güzergahı tekrardan trafiğe açan Dargeçit Belediyesi ekipleri, bu hafta da ilçe içi yollardaki uygulamalarına devam etti.

Yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında programlı bir şekilde belirlenen güzergahlarda sıcak asfalt dökme işlemleri gerçekleştiren Belediye ekipleri, uygulamaları ile vatandaşlardan tam not aldı. Başkan Mehmet Cüneyt Aksoy'un da birebir takip ettiği çalışmalar ilçe genelinde devam ederken, Dargeçitliler kendilerine yönelik hizmet yaklaşımından dolayı Başkan Aksoy'a ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.