ÇORUM BELEDİYESİ GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

İller 04.05.2023 - 08:57, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:14
 

ÇORUM BELEDİYESİ GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

​​​​​​​Dr. Halil İbrahim Aşgın Başkanlığındaki Çorum Belediyesi Refakatçi Misafirhanesi hasta ve hasta yakınlarını ağırlamaya devam ediyor.
Çorum'da il dışından ve ilçelerden tedavi için şehir merkezine gelen hasta ve yakınları, Refakatçi Misafirhanesi’nde otel konforunda hizmet alıyor. Tesiste kalan misafirler, kendilerine sunulan imkânlardan dolayı Çorum Belediyesi’ne teşekkür etti. Sosyal Belediyecilik alanında örnek ve öncü hizmetlere imza atan Çorum Belediyesi tarafından hasta ve hasta yakınlarının konaklaması için hizmete sunduğu “Refakatçi Misafirhanesi” 5 yıldızlı otel konforuyla konuklarına hizmet ediyor. Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısında yer alan misafirhane, konforlu bir otelin sunduğu hizmetleri sunarak hasta ve hasta yakınlarına hizmet veriyor.  Şehir dışından gelip kalacak yeri olmayan hasta ve hasta yakınlarına konaklama imkânı sunan Refakatçi Misafirhanesi’nde tüm ihtiyaçlar en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor. Misafirhanede mutfak, çamaşırhane ve dinlenme alanları bulunuyor.  “ŞEHRİMİZİN DUA KAPISI OLDU” Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, gönül belediyeciliği çalışmaları kapsamında hayata geçirdikleri Refakatçi Misafirhanesi’nin 7/24 hizmet verdiğini belirterek “Çorum’umuza çevre il ve ilçelerden hasta ve hasta yakını geliyor. Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımız için böyle bir hizmeti yaklaşık 2 yıl önce hayata geçirdik. “Kimsesizlerin kimsesi” düsturuyla hizmete sunduğumuz misafirhanemiz, adeta şehrimizin dua kapısı oldu.” dedi. Ak Belediyeler Medya Ajansı
​​​​​​​Dr. Halil İbrahim Aşgın Başkanlığındaki Çorum Belediyesi Refakatçi Misafirhanesi hasta ve hasta yakınlarını ağırlamaya devam ediyor.

Çorum'da il dışından ve ilçelerden tedavi için şehir merkezine gelen hasta ve yakınları, Refakatçi Misafirhanesi’nde otel konforunda hizmet alıyor. Tesiste kalan misafirler, kendilerine sunulan imkânlardan dolayı Çorum Belediyesi’ne teşekkür etti. Sosyal Belediyecilik alanında örnek ve öncü hizmetlere imza atan Çorum Belediyesi tarafından hasta ve hasta yakınlarının konaklaması için hizmete sunduğu “Refakatçi Misafirhanesi” 5 yıldızlı otel konforuyla konuklarına hizmet ediyor.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısında yer alan misafirhane, konforlu bir otelin sunduğu hizmetleri sunarak hasta ve hasta yakınlarına hizmet veriyor.  Şehir dışından gelip kalacak yeri olmayan hasta ve hasta yakınlarına konaklama imkânı sunan Refakatçi Misafirhanesi’nde tüm ihtiyaçlar en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor. Misafirhanede mutfak, çamaşırhane ve dinlenme alanları bulunuyor.

 “ŞEHRİMİZİN DUA KAPISI OLDU”

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, gönül belediyeciliği çalışmaları kapsamında hayata geçirdikleri Refakatçi Misafirhanesi’nin 7/24 hizmet verdiğini belirterek “Çorum’umuza çevre il ve ilçelerden hasta ve hasta yakını geliyor. Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımız için böyle bir hizmeti yaklaşık 2 yıl önce hayata geçirdik. “Kimsesizlerin kimsesi” düsturuyla hizmete sunduğumuz misafirhanemiz, adeta şehrimizin dua kapısı oldu.” dedi.

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Çorum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.