ÇİLİMLİ'DE VEKTÖRLE MÜCADELE SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.07.2020 - 00:39, Güncelleme: 05.07.2020 - 00:39
 

ÇİLİMLİ'DE VEKTÖRLE MÜCADELE SÜRÜYOR

Çilimli'de halk sağlığını ön planda tutan İlçe Belediyesi, yerleşim bölgelerinde vektörle mücadele çalışmalarına devam ediyor.
Düzce'nin Çilimli Belediyesi'nin ilçe genelinde başlattığı ilaçlama çalışmaları sürüyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan vektörle mücadele çerçevesinde sivrisinek, kara sinek ve haşerelere karşı yürütülen uygulama özellikle üreme alanlarını oluşturan bölgelerde yoğunlaştırılıyor. Çevreye duyarlı olarak gerçekleştirilen ve biyosidal ürün yönetmeliğine uygun bir şekilde yapılan çalışmalarla zararlı böcek ve sivrisinekler bertaraf edilerek ilçede yaşayan vatandaşların rahat etmesi amaçlanıyor. (www.akbelediyer.com)
Çilimli'de halk sağlığını ön planda tutan İlçe Belediyesi, yerleşim bölgelerinde vektörle mücadele çalışmalarına devam ediyor.

Düzce'nin Çilimli Belediyesi'nin ilçe genelinde başlattığı ilaçlama çalışmaları sürüyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan vektörle mücadele çerçevesinde sivrisinek, kara sinek ve haşerelere karşı yürütülen uygulama özellikle üreme alanlarını oluşturan bölgelerde yoğunlaştırılıyor.

Çevreye duyarlı olarak gerçekleştirilen ve biyosidal ürün yönetmeliğine uygun bir şekilde yapılan çalışmalarla zararlı böcek ve sivrisinekler bertaraf edilerek ilçede yaşayan vatandaşların rahat etmesi amaçlanıyor.

(www.akbelediyer.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.