ÇEVRECİ BELEDİYE: KİLİS

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2020 - 12:51, Güncelleme: 28.09.2020 - 12:51
 

ÇEVRECİ BELEDİYE: KİLİS

​​​​​​​Çevreci Belediye uygulamaları ile ön plana çıkan Mehmet Abdi Bulut Başkanlığındaki Kilis Belediyesi, şimdi de “Sıfır Atık, Sıfır Kayıp!” sloganıyla yeni bir çalışma başlattı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan önderliğinde devam eden 'Sıfır Atık Projesi'ne Türkiye genelindeki belediyeler de benzer çevreci uygulamaları ile destek vermeyi sürdürüyor. Güneydoğu'da çevreci projeleri ile dikkatleri çeken Mehmet Abdi Bulut Başkanlığındaki Kilis Belediyesi de son olarak “Sıfır Atık, Sıfır Kayıp!” sloganıyla yeni bir çalışma başlattı. Çalışma kapsamında ilk etapta 8 bölgeye Mobil Atık Getirme Merkezleri kurulacak. Çalışmanın tanıtımına katılan Başkan Mehmet Abdi Bulut, amaçlarının geri dönüşüm bilincini tüm şehre aşılamak olduğunu söyledi. Programda bir değerlendirme yapan Başkan Bulut, "Belediyemiz çevre duyarlılığı konusunda tüm adımları atmaya devam ediyor. 'Sıfır Atık,Sıfır Kayıp!' sloganıyla, ilk etapta 8 bölgeye  yerleştireceğimiz Mobil Atık Getirme Merkezlerimiz'in tanıtımını gerçekleştirdik. Çok yakında bu konteynerleri artırıp, şehrin geneline yayacağız" dedi. Vatandaşlar da kampanyaya tam destek vererek çevreci yaklaşımından dolayı Başkan Bulut'a ve ekibine teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çevreci Belediye uygulamaları ile ön plana çıkan Mehmet Abdi Bulut Başkanlığındaki Kilis Belediyesi, şimdi de “Sıfır Atık, Sıfır Kayıp!” sloganıyla yeni bir çalışma başlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan önderliğinde devam eden 'Sıfır Atık Projesi'ne Türkiye genelindeki belediyeler de benzer çevreci uygulamaları ile destek vermeyi sürdürüyor. Güneydoğu'da çevreci projeleri ile dikkatleri çeken Mehmet Abdi Bulut Başkanlığındaki Kilis Belediyesi de son olarak “Sıfır Atık, Sıfır Kayıp!” sloganıyla yeni bir çalışma başlattı. Çalışma kapsamında ilk etapta 8 bölgeye Mobil Atık Getirme Merkezleri kurulacak. Çalışmanın tanıtımına katılan Başkan Mehmet Abdi Bulut, amaçlarının geri dönüşüm bilincini tüm şehre aşılamak olduğunu söyledi. Programda bir değerlendirme yapan Başkan Bulut, "Belediyemiz çevre duyarlılığı konusunda tüm adımları atmaya devam ediyor. 'Sıfır Atık,Sıfır Kayıp!' sloganıyla, ilk etapta 8 bölgeye  yerleştireceğimiz Mobil Atık Getirme Merkezlerimiz'in tanıtımını gerçekleştirdik. Çok yakında bu konteynerleri artırıp, şehrin geneline yayacağız" dedi.

Vatandaşlar da kampanyaya tam destek vererek çevreci yaklaşımından dolayı Başkan Bulut'a ve ekibine teşekkür etti.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.