ÇERMİK'TEKİ DEĞİŞİM SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2021 - 11:03, Güncelleme: 14.01.2021 - 11:03
 

ÇERMİK'TEKİ DEĞİŞİM SÜRÜYOR

Kurumlar arası iletişime önem veren Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, ilçe genelinde süren çalışmaları yerinde inceledi.
AK Parti Belediyeciliği ile yeni bir sayfa açan Diyarbakır'ın Çermik ilçesindeki değişim her gün yeni bir yatırımın hayata kazandırılması ile sürüyor. Yerel yönetimin üstlendiği başarılı uygulamalar vatandaş tarafından takdirle karşılanırken, Yerel Yönetim kadrosunun kurumlar arası iletişime verdiği önemle mevcut hizmet atağı her geçen gün daha da büyümeye devam ediyor. Çermik'e sunduğu hizmetlerle memnuniyetin daha da arttığı isim olan Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu son olarak Karacaviran ve Leylek mahallelerinde  Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden köprü çalışmasını ve Bayırbağı, Yeşilova, Yiğitler menfez çalışmalarını inceledi. Kaymakam Ramazan Polat ve AK Parti Çermik İlçe Başkanı Hayrettin Kızılarslan'ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Karamehmetoğlu "Yollar ile birlikte gönüllerde bağlanıyor" değerlendirmesinde bulundu. Başkan Karamehmetoğlu temaslarında ayrıca "Hizmet ve millet adamı Münir Karaloğlu'na Kaplıcalar incisi doğa mucizesi şirin ilçemiz Çermik'e vermiş oldukları desdekten dolayı ilçem adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)
Kurumlar arası iletişime önem veren Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, ilçe genelinde süren çalışmaları yerinde inceledi.

AK Parti Belediyeciliği ile yeni bir sayfa açan Diyarbakır'ın Çermik ilçesindeki değişim her gün yeni bir yatırımın hayata kazandırılması ile sürüyor. Yerel yönetimin üstlendiği başarılı uygulamalar vatandaş tarafından takdirle karşılanırken, Yerel Yönetim kadrosunun kurumlar arası iletişime verdiği önemle mevcut hizmet atağı her geçen gün daha da büyümeye devam ediyor.

Çermik'e sunduğu hizmetlerle memnuniyetin daha da arttığı isim olan Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu son olarak Karacaviran ve Leylek mahallelerinde  Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden köprü çalışmasını ve Bayırbağı, Yeşilova, Yiğitler menfez çalışmalarını inceledi. Kaymakam Ramazan Polat ve AK Parti Çermik İlçe Başkanı Hayrettin Kızılarslan'ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Karamehmetoğlu "Yollar ile birlikte gönüllerde bağlanıyor" değerlendirmesinde bulundu. Başkan Karamehmetoğlu temaslarında ayrıca "Hizmet ve millet adamı

Münir Karaloğlu'na Kaplıcalar incisi doğa mucizesi şirin ilçemiz Çermik'e vermiş oldukları desdekten dolayı ilçem adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.