ÇERMİK'TE PANDEMİ HASSASİYETİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2020 - 12:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 12:57
 

ÇERMİK'TE PANDEMİ HASSASİYETİ

​​​​​​​Çermik'te Başkan Karamehmetoğlu, sokağa çıkma kısıtlamasına saatler kala yine vatandaşların arasında yer alarak pandemi hususları için çağrısını yineledi.
Kış döneminde vatandaşların olası bir sorun yaşamaması için yoğun mesai sarf eden Çermik Belediyesi'nde Başkan Şehmus Karamehmetoğlu vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerinde merkezin yanı sıra kırsal bölgelere de sürekli giderek talep ve önerileri dinleyen Başkan Karamehmetoğlu, talepleri birebir not alarak gerekli çalışmaların başlatılması yönünde talimatlar veriyor. Başkan Karamehmetoğlu, sokağa çıkma kısıtlamasına saatler kala yine vatandaşların arasındaydı. Esnafın ve vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Karamehmetoğlu, amaçlarının Çermik'in tümüne Gönül Belediyeciliğini yaymak olduğunu dile getirdi. KARAMEHMETOĞLU. BU SÜRECİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ Başkan Karamehmetoğlu, özellikle talep ve önerileri hassasiyetle takip ettiklerini söyledi. Pandemi sürecinde vatandaşlara maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen hususlarını hatırlatan Başkan Karamehmetoğlu, Çermik'in birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğine vurgu yaptı. Vatandaşlar ise Başkan Karamehmetoğlu'nun sürekli olarak halk arasında bulunmasından yana memnuniyet duyduklarını belirterek çalışmalarından ötürü Başkan Karamehmetoğlu ve ekibine teşekkür ettiler. BAŞKAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI Başkan Şehmus Karamehmetoğlu ayrıca AK Parti Çermik İlçe Başkan Yardımcılığı görevini başarı ile sürdüren ve Çermik'e büyük emekleri bulunan Hasan Aslan'ın vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirtti. Başkan Karamehmetoğlu, "AK Parti Çermik İlçe Başkan Yardımcısı Baba Dostum Yol ve Dava Arkadaşım Değerli Kardeşim Hasan Aslan Covid-19 dolayısı ile tedavi gördüğü hastanede vefat etmiştir. Makamı Ali, Mekanı Cennet Olsun. Kendisine Allahtan Rahmet Yakınlarına Sabır Diliyorum" dedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çermik'te Başkan Karamehmetoğlu, sokağa çıkma kısıtlamasına saatler kala yine vatandaşların arasında yer alarak pandemi hususları için çağrısını yineledi.

Kış döneminde vatandaşların olası bir sorun yaşamaması için yoğun mesai sarf eden Çermik Belediyesi'nde Başkan Şehmus Karamehmetoğlu vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerinde merkezin yanı sıra kırsal bölgelere de sürekli giderek talep ve önerileri dinleyen Başkan Karamehmetoğlu, talepleri birebir not alarak gerekli çalışmaların başlatılması yönünde talimatlar veriyor. Başkan Karamehmetoğlu, sokağa çıkma kısıtlamasına saatler kala yine vatandaşların arasındaydı. Esnafın ve vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Karamehmetoğlu, amaçlarının Çermik'in tümüne Gönül Belediyeciliğini yaymak olduğunu dile getirdi.

KARAMEHMETOĞLU. BU SÜRECİ HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Başkan Karamehmetoğlu, özellikle talep ve önerileri hassasiyetle takip ettiklerini söyledi. Pandemi sürecinde vatandaşlara maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen hususlarını hatırlatan Başkan Karamehmetoğlu, Çermik'in birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğine vurgu yaptı. Vatandaşlar ise Başkan Karamehmetoğlu'nun sürekli olarak halk arasında bulunmasından yana memnuniyet duyduklarını belirterek çalışmalarından ötürü Başkan Karamehmetoğlu ve ekibine teşekkür ettiler.

BAŞKAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Başkan Şehmus Karamehmetoğlu ayrıca AK Parti Çermik İlçe Başkan Yardımcılığı görevini başarı ile sürdüren ve Çermik'e büyük emekleri bulunan Hasan Aslan'ın vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirtti. Başkan Karamehmetoğlu, "AK Parti Çermik İlçe Başkan Yardımcısı Baba Dostum Yol ve Dava Arkadaşım Değerli Kardeşim Hasan Aslan Covid-19 dolayısı ile tedavi gördüğü hastanede vefat etmiştir. Makamı Ali, Mekanı Cennet Olsun. Kendisine Allahtan Rahmet Yakınlarına Sabır Diliyorum" dedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.