ÇERMİK'TE BİRLİK VE BERABERLİK VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.10.2020 - 12:47, Güncelleme: 07.10.2020 - 12:47
 

ÇERMİK'TE BİRLİK VE BERABERLİK VAR

Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Kızılarslan'ı ziyaret ederek AK Kadroların Çermik'te birlik içerisinde olduğu mesajını verdi.
Çermik'te alt ve üst yapı anlamında belediyecilik örneği sergileyen Başkan Şehmus Karamehmetoğlu, partisi ile uyum içerisinde çalışmaya devam ediyor. Kurumsal çalışmalarda Çermik'te vatandaş talep ve önerilerine hassasiyet göstererek bu yönde rota belirleyen Başkan Karamehmetoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte AK Parti Çermik İlçe Başkanı Hayrettin Kızılarslan'ı ve yönetimini ziyaret etti. Başkan Kızılarslan'a hayırlı olsun dileklerini yineleyen Başkan Karamehmetoğlu, Çermik'in her zaman olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde yola devam edeceğini söyledi. İlçede AK Parti Belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergilediklerini de sözlerine ekleyen Başkan Karamehmetoğlu Çermik'in geleceğine yönelik projelerde her zaman ortak paydada buluşmayı esas aldıklarını ifade etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren AK Parti Çermik İlçe Başkanı Hayrettin Kızılarslan da Başkan Karamehmetoğlu'na ve Belediye Meclis Üyelerine teşekkür ederek AK Parti'nin Çermik'te ilk günkü azim ve heyecanla yola devam ettiğini söyledi.  (www.akbelediyeler.com)
Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Kızılarslan'ı ziyaret ederek AK Kadroların Çermik'te birlik içerisinde olduğu mesajını verdi.

Çermik'te alt ve üst yapı anlamında belediyecilik örneği sergileyen Başkan Şehmus Karamehmetoğlu, partisi ile uyum içerisinde çalışmaya devam ediyor. Kurumsal çalışmalarda Çermik'te vatandaş talep ve önerilerine hassasiyet göstererek bu yönde rota belirleyen Başkan Karamehmetoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte AK Parti Çermik İlçe Başkanı Hayrettin Kızılarslan'ı ve yönetimini ziyaret etti. Başkan Kızılarslan'a hayırlı olsun dileklerini yineleyen Başkan Karamehmetoğlu, Çermik'in her zaman olduğu gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde yola devam edeceğini söyledi. İlçede AK Parti Belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergilediklerini de sözlerine ekleyen Başkan Karamehmetoğlu Çermik'in geleceğine yönelik projelerde her zaman ortak paydada buluşmayı esas aldıklarını ifade etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren AK Parti Çermik İlçe Başkanı Hayrettin Kızılarslan da Başkan Karamehmetoğlu'na ve Belediye Meclis Üyelerine teşekkür ederek AK Parti'nin Çermik'te ilk günkü azim ve heyecanla yola devam ettiğini söyledi.

 (www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.