ÇERMİK'TE BAŞKAN VE KAYMAKAM SAHADA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2020 - 11:46, Güncelleme: 30.12.2020 - 11:46
 

ÇERMİK'TE BAŞKAN VE KAYMAKAM SAHADA

​​​​​​​Çermik'te Başkan Karamehmetoğlu, Kaymakam Ramazan Polat ile birlikte 2020'nin son günlerinde yine sahada yer alarak vatandaşların taleplerini dinledi.
Kış döneminde vatandaşların olası bir sorun yaşamaması için yoğun mesai sarf eden Çermik Belediyesi'nde Başkan Şehmus Karamehmetoğlu vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerinde merkezin yanı sıra kırsal bölgelere de sürekli giderek talep ve önerileri dinleyen Başkan Karamehmetoğlu, talepleri birebir not alarak gerekli çalışmaların başlatılması yönünde talimatlar veriyor. Başkan Karamehmetoğlu, 2020 yılının son günlerinde yine vatandaşların arasındaydı. Esnafın ve vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Karamehmetoğlu, amaçlarının Çermik'in tümüne Gönül Belediyeciliğini yaymak olduğunu dile getirdi. Çermik Kaymakamı Ramazan Polat ile birlikte ilçe merkezinde gidilmedik yer bırakmayan Başkan Karamehmetoğlu temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "İlçe kaymakamımız Sayın Ramazan Polat ile birlikte vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam ediyoruz. Kontrollü Sosyal hayatımızın 3 temel kuralını Kendimiz ve sevdiklerimiz için titizlikle uygulamamız gerekmektedir. Onun için sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyene dikkat etmeliyiz. Bu süreci birlikte ve duyarlılıkla aşacağımıza eminim" değerlendirmesinde bulundu. Başkan Karamehmetoğlu gün içerisinde Kaymakam Polat ile birlikte temaslarını sürdürerek güzergah üzerinde vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeyi ihmal etmedi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çermik'te Başkan Karamehmetoğlu, Kaymakam Ramazan Polat ile birlikte 2020'nin son günlerinde yine sahada yer alarak vatandaşların taleplerini dinledi.

Kış döneminde vatandaşların olası bir sorun yaşamaması için yoğun mesai sarf eden Çermik Belediyesi'nde Başkan Şehmus Karamehmetoğlu vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerinde merkezin yanı sıra kırsal bölgelere de sürekli giderek talep ve önerileri dinleyen Başkan Karamehmetoğlu, talepleri birebir not alarak gerekli çalışmaların başlatılması yönünde talimatlar veriyor. Başkan Karamehmetoğlu, 2020 yılının son günlerinde yine vatandaşların arasındaydı. Esnafın ve vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Karamehmetoğlu, amaçlarının Çermik'in tümüne Gönül Belediyeciliğini yaymak olduğunu dile getirdi.

Çermik Kaymakamı Ramazan Polat ile birlikte ilçe merkezinde gidilmedik yer bırakmayan Başkan Karamehmetoğlu temasları ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde "İlçe kaymakamımız Sayın Ramazan Polat ile birlikte vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam ediyoruz. Kontrollü Sosyal hayatımızın 3 temel kuralını Kendimiz ve sevdiklerimiz için titizlikle uygulamamız gerekmektedir. Onun için sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyene dikkat etmeliyiz. Bu süreci birlikte ve duyarlılıkla aşacağımıza eminim" değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Karamehmetoğlu gün içerisinde Kaymakam Polat ile birlikte temaslarını sürdürerek güzergah üzerinde vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeyi ihmal etmedi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.