Çermik sağlığında sevindiren gelişmeler yaşanıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2020 - 14:06, Güncelleme: 15.10.2020 - 14:06
 

Çermik sağlığında sevindiren gelişmeler yaşanıyor

​​​​​​​Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Çermik Devlet Hastanesi'nin temel atma törenine katıldı.
Kaplıca turizminde Güneydoğu'nun önde gelen adreslerinden Çermik'te sağlık alanında da gelişmeler birbiri ardına devam ediyor. Yerel yönetim ve kurumsal iletişimin her zaman vatandaşa hizmet olarak yansıdığı Çermik'te Başkan Şehmus Karamehmetoğlu, Çermik Devlet Hastanesi'nin temel atma törenine katıldı. Çermik Kaymakamı Ramazan Polat, AK Parti İlçe Başkanı Hayrettin Kızılarslan'ın da katılım gösterdiği temel atma töreninde çalışmaların takipçisi olacaklarını belirten Başkan Karamehmetoğlu, projenin tüm Çermik halkına hayırlı olmasını diledi. Hastanenin son teknoloji ile donatılacağını da sözlerine ekleyen Başkan Karamehmetoğlu, Çermik'in her alanda gelişmeler yaşadığını da sözlerine ekledi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Çermik Devlet Hastanesi'nin temel atma törenine katıldı.

Kaplıca turizminde Güneydoğu'nun önde gelen adreslerinden Çermik'te sağlık alanında da gelişmeler birbiri ardına devam ediyor. Yerel yönetim ve kurumsal iletişimin her zaman vatandaşa hizmet olarak yansıdığı Çermik'te Başkan Şehmus Karamehmetoğlu, Çermik Devlet Hastanesi'nin temel atma törenine katıldı. Çermik Kaymakamı Ramazan Polat, AK Parti İlçe Başkanı Hayrettin Kızılarslan'ın da katılım gösterdiği temel atma töreninde çalışmaların takipçisi olacaklarını belirten Başkan Karamehmetoğlu, projenin tüm Çermik halkına hayırlı olmasını diledi. Hastanenin son teknoloji ile donatılacağını da sözlerine ekleyen Başkan Karamehmetoğlu, Çermik'in her alanda gelişmeler yaşadığını da sözlerine ekledi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.