ÇERMİK GELECEĞE NEFES OLUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2020 - 11:05, Güncelleme: 13.11.2020 - 11:05
 

ÇERMİK GELECEĞE NEFES OLUYOR

​​​​​​​Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidan dikim etkinliğine katıldı.
Geçtiğimiz yıl 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte 11 milyonu aşkın fidan ekilmesinin ardından gözler 2020 yılının Geleceğe Nefes Projesi etkinliğine çevrildi. Bu yıl yeni bir rekora hazırlanan Geleceğe Nefes Ol Projesinin Güneydoğu'daki önemli adreslerinden Diyarbakır Çermik'te de yemyeşil fidanlar yeniden toprakla buluştu. Etkinliğe katılan Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, yeşil alan uygulamalarına önem verdiklerini belirterek vatandaşlarla birlikte fidan dikti. Yoğun ilgi gören programda Başkan Karamehmetoğlu, "Bugün fidan yarın nefes. Milli Ağaçlandırma Günü dolayısı ile İlçemiz Çok Programlı Lise bahçesinde İlçe Kaymakamımız Ramazan Polat ve vatandaşlarımızla fidan dikimi gerçekleştirdik. Diktiğimiz her fidan geleceğe nefes olsun" dedi. Etkinlikte Başkan Karamehmetoğlu vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Talepleri birebir not alan Başkan Karamehmetoğlu, vatandaş odaklı gerekli tüm çalışmaların yapılacağı sözünü verdi. (www.akbelediyeler.com)
​​​​​​​Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidan dikim etkinliğine katıldı.

Geçtiğimiz yıl 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte 11 milyonu aşkın fidan ekilmesinin ardından gözler 2020 yılının Geleceğe Nefes Projesi etkinliğine çevrildi. Bu yıl yeni bir rekora hazırlanan Geleceğe Nefes Ol Projesinin Güneydoğu'daki önemli adreslerinden Diyarbakır Çermik'te de yemyeşil fidanlar yeniden toprakla buluştu. Etkinliğe katılan Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, yeşil alan uygulamalarına önem verdiklerini belirterek vatandaşlarla birlikte fidan dikti. Yoğun ilgi gören programda Başkan Karamehmetoğlu, "Bugün fidan yarın nefes. Milli Ağaçlandırma Günü dolayısı ile İlçemiz Çok Programlı Lise bahçesinde İlçe Kaymakamımız Ramazan Polat ve vatandaşlarımızla fidan dikimi gerçekleştirdik. Diktiğimiz her fidan geleceğe nefes olsun" dedi.

Etkinlikte Başkan Karamehmetoğlu vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Talepleri birebir not alan Başkan Karamehmetoğlu, vatandaş odaklı gerekli tüm çalışmaların yapılacağı sözünü verdi.

(www.akbelediyeler.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.