ÇELİK'TEN KOZAN AÇIKLAMASI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.08.2020 - 15:26, Güncelleme: 24.08.2020 - 15:26
 

ÇELİK'TEN KOZAN AÇIKLAMASI

​​​​​​​AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kozan'da çıkan orman yangınının söndürülmesi için tüm imkanlar seferber edildi" dedi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından açıklama yaptı. Çelik, "Adana'mızı, Kozan'ımızı Allah korusun. Kozan'da çıkan orman yangınının kontrol altına alınması ve söndürülmesi için tüm imkanlar seferber edildi. Bölgedeki yerleşim yerleri boşaltıldı. Boşalan yerlerden vatandaşlarımız uzak durmalı. Resmi makamların açıklamalarına göre davranmak çok önemli. Onun dışındaki söylentilere itibar edilmemelidir." ifadelerini kullandı. (Kaynak: www.akparti.org.tr)
​​​​​​​AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kozan'da çıkan orman yangınının söndürülmesi için tüm imkanlar seferber edildi" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından açıklama yaptı. Çelik, "Adana'mızı, Kozan'ımızı Allah korusun. Kozan'da çıkan orman yangınının kontrol altına alınması ve söndürülmesi için tüm imkanlar seferber edildi. Bölgedeki yerleşim yerleri boşaltıldı. Boşalan yerlerden vatandaşlarımız uzak durmalı. Resmi makamların açıklamalarına göre davranmak çok önemli. Onun dışındaki söylentilere itibar edilmemelidir." ifadelerini kullandı.

(Kaynak: www.akparti.org.tr)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akbelediyeler.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.