ÇAT'TA KURTULUŞUN 103. YILI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2021 - 12:43, Güncelleme: 10.03.2021 - 12:43

ÇAT'TA KURTULUŞUN 103. YILI

​​​​​​​Erzurum Çat İlçesi'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 103. yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.
Erzurum Çat İlçesi'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 103. yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı. Kutlamalar pandemi kısıtlamaları çerçevesinde gerçekleştirildi. Tören öncesi Çat Belediyesi tarafından ilçe geneli Türk Bayraklarıyla süslendi. Tören Çat Kaymakamı Mustafa Karali ve Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar'ın Atatürk anıtına çelenklerini sunmasıyla başladı. Kurtuluş etkinliklerine Çat Kaymakamı Mustafa Karali,Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Karabulut, İlçe Emniyet Müdürü Murat Bozer, Belediye Meclis  Üyeleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Kamu Kurum ve Kuruluşları temsilcileri katıldı. Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen sade program sonrası Merkez Camiinde Mevlit programına iştirak edildi ve Ağaköy Mahallesinde bulunan Şehit Osman Gülmez Anıtına ziyaret gerçekleştirildi.