Çatak'ta sosyal hayat daha da gelişiyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2020 - 11:51, Güncelleme: 25.09.2020 - 11:51

Çatak'ta sosyal hayat daha da gelişiyor

​​​​​​​Çatak Belediyesi'nin destekleri ile ilçedeki sosyal hayat her geçen gün daha da gelişiyor. Başkan Şeylan da çalışmaların birebir takipçisi olmayı sürdürüyor.
Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Cumhuriyet mahallesi Atatürk caddesi üzerinde 500 metrekare kapalı alanda vatandaşlara hizmet verecek Restoran ve Cafe, inşaatını gezerek incelemelerde bulundu. Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Çatak Belediyesi olarak ilçe genelindeki işletmelere de bir örnek teşkil ettiklerini ifade ederek, "Amacımız Çatak’ta ucuz ve kaliteli hizmet etmek. Bizim hiçbir işletmeciyle yarışmak gibi bir amacımız yok. Bizim amacımız; Çatak halkına, yaşlısına, gencine özellikle ilçemizde görev yapanların işlerinden sonra cafe restoranımıza gelip aileleri eşleri ve dostlarıyla dinlenip zaman geçirmeleridir" dedi. (Kaynak: Çatak Belediyesi Basın Bürosu)

(Kaynak: Çatak Belediyesi Basın Bürosu)